PME Legend XV Collectie

PME Legend heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht, de XV collectie. Deze next gen apparel collection XV is een speciale capsulecollectie, ontwikkeld ter ere van de PME Legend Aviator jeans en de Nightflight jeans. De XV collectie kenmerkt de iconische slim fit jeans als de Aviator en de Nightflight. Deze collectie bestaat uit tone down en slim fit items waar clean street, tech en toekomstgericht denken centraal staat. Nu online verkrijgbaar en in onze OPEN32 winkels!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

PME Legend XV Collectie

Dit najaar viert PME Legend feest! De bekende Aviator Jeans bestaat al tien jaar (X) en de Nightflight respectievelijk vijf jaar (V). Dit wordt gevierd met een unieke XV jeans. Ondersteunend aan deze jeans is een capsulecollectie gelanceerd bestaande uit T-shirts, vesten, jackets en sweaters. Shop de collectie bij OPEN32.

PME Legend XV Collectie bij OPEN32

Shop de XV collectie die bestaat uit items met strakke en technische kenmerken die jouw garderobe een moderne twist geven. Combineer jouw nieuwe jubileumjeans met een T-shirt of een tussenjas. De PME Legend XV jeans is verkrijgbaar in alle OPEN32 winkels, de gehele XV collectie is verkrijgbaar in één van onze OPEN32 winkels .