Circle of Trust

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 33 producten 33 producten

 1. Dames_Circle_Of_Trust_Gilet_Blouse
 2. Jade Jack Jade Jack
  Jade Jack
  Circle of Trust
  € 139, 95 € 111, 96
 3. Livia Trui Livia Trui
  Livia Trui
  Circle of Trust
  € 129, 95 € 103, 96
 4. Dames_Circle_Of_Trust_Offwhite_Broek_T-shirt
 5. Elly Broek Elly Broek
  Elly Broek
  Circle of Trust
  € 139, 95 € 111, 96
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 33 producten 33 producten

Circle of Trust

Ben je op zoek naar een duurzaam, uniek en betaalbaar kledingmerk? Circle of Trust is verkrijgbaar bij OPEN32 en bestaat uit een uitgebreide collectie aan kleding voor dames. Het innovatieve merk is sinds 2005 actief in de modebranche en ontwikkelt een modebewuste collectie voor dames en heren. Benieuwd wat het belangrijkste doel is van Circle of Trust? Het ontwerpen van een duurzame collectie zodat ze het milieu zo min mogelijk belasten en iedereen de items zonder schuldgevoel kan dragen. Zoals de naam al aangeeft, heeft de visie van het merk alles te maken met vertrouwen. Kracht, hoop en moed speelt bij het ontwerpen van de collectie een belangrijke rol.

Circle of Trust dameskleding bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je de nieuwste dames collectie van Circle of Trust. De collectie bestaat uit unieke, elegante en veelzijdige items met een perfecte pasvorm en bijzondere details. De unieke items zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Je shopt jouw favoriete dames collectie van Circle of Trust nu online bij OPEN32 en in onze geselecteerde verkooppunten.

Circle of Trust online bestellen

De damescollectie van Circle of Trust bestel je veilig, snel en gemakkelijk online. Heb je vragen of wil je advies over jouw Circle of Trust look? Kom dan naar een van onze geselecteerde winkels om de collectie te bekijken en maak gebruik van persoonlijk stylingadvies.