G-Star RAW

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 107 producten 107 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 107 producten 107 producten

G-star RAW dames- en herenkleding

Het Nederlandse modemerk G-star RAW werd in 1989 opgericht door Jos van Tilburg onder de naam Gap Star. Sinds de oprichting is de filosofie van het merk altijd ‘Just de Product’ geweest. G-Star RAW staat bekend om producten van topkwaliteit met een rauwe look zoals luxe jeans, ruwe en onbehandelde denim en een 3D denimsilhouet. Daarnaast staat G-star RAW bekend om de bijzondere samenwerkingen met onder andere Pharrell Williams, Afrojack en Max Verstappen. Bij OPEN32 vind je een uitgebreide G-star RAW collectie bestaande uit jeans, T-shirts, sweaters, jassen en meer voor dames en heren!

G-Star RAW jeans collectie

Op zoek naar de perfecte jeans? Bij OPEN32 vind je de diverse dames en heren jeans van G-star RAW. De G-Star RAW jeans collectie bestaat uit verschillende wassingen zoals een lichte skinny jeans en een ongewassen ruwe slim jeans. Bij OPEN32 shop je de bekende jeans modellen zoals de G-Star 3301 jeans, Lynn Skinny jeans en de Revend super slim jeans. Naast een uitgebreide jeans collectie heeft G-Star RAW elk seizoen een rijke collectie aan jassen, tops en meer.

G-Star RAW kleding online bestellen

De dames en heren collectie van G-star RAW bestel je veilig, snel en gemakkelijk online bij OPEN32. Heb je vragen of wil je advies over jouw Gstar RAW look? Kom dan naar een van onze winkels om de collectie te bekijken en maak gebruik van persoonlijk stylingadvies.