ICHI Dames

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 68 producten 68 producten

  1. ICHI Dames Kleding
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 68 producten 68 producten

ICHI Historie

Het Scandinavische merk ICHI werd opgericht in 1999. ICHI is onderdeel van de Deense fashion mogul DK Company die een van de Europese toonaangevende leverancier is in fashion en lifestyle. Al bijna twee decennia lang levert ICHI kledingstukken van hoge kwaliteit in een bereikbare prijsklasse voor jonge vrouwen. ICHI is vertegenwoordigd in meer dan 1800 winkels over de hele wereld. Door de creativiteit en vakmanschap in hun collectie hebben ze bewezen dat ze in een steeds veranderde markt een blijvende indruk achterlaten in de fashion.

ICHI Collectie

In de kleding van ICHI zie je het Scandinavische minimalistische en de Japanse mode terug. De kleding collectie van ICHI biedt complete seizoens gerichte collecties. Waarbij sterke mode waarin uitdrukking wordt gegeven aan elementen van seizoensgebonden trends. Feilloos en trendy damesmode met verrassende kleuren en prints.

ICHI Dames Kleding

De trendy, hip en creatieve collectie van ICHI kan je bij OPEN32 online bestellen. Kleding voor de zelfstandige en trending vrouw. Koop ICHI blazers samen met een van de mooie ICHI broeken. Leuk om als set of los te dragen. Er zijn genoeg combinaties te maken met onze ICHI kleding collectie.

ICHI kleding kopen bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je de leukste en nieuwste ICHI Collectie. OPEN32 heeft voor jou een ICHI T-shirts, Blazers, Accessoires, Broeken en nog veel meer. Kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies of shop jouw Vans online bij OPEN32.