Betalen

Online betalen bij OPEN32

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 • AfterPay/Riverty
  • Eerst passen, dan betalen? Kies voor AfterPay/Riverty en betaal pas na 14 dagen. Achteraf betalen is gratis en mogelijk in zowel onze webshop als alle OPEN32 winkels. AfterPay/Riverty voert voor OPEN32 het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt binnen een week een digitale acceptgiro van AfterPay/Riverty per e-mail. Bij vragen? Neem dan contact op met AfterPay/Riverty via 020 – 72 30 270 of customercare@riverty.nl. AfterPay/Riverty is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09:00 t/m 13.00 uur. Meer informatie over achteraf betalen vind je op de website https://my.riverty.com/nl-nl/support/faq.. Bekijk hier de algemene voorwaarden

    

 • iDeal
  • Betaal veilig, snel en gemakkelijk met iDeal. Met de meeste banken als ABN AMRO, Rabobank, ASN Bank, ING en SNS Bank kun je met deze betaalwijze online betalen. Betalen met iDeal is gratis en de afschrijving is direct zichtbaar.
 • Apple Pay
  • Betalen met Apple Pay werkt heel simpel. Voeg een creditcard, pinpas, of prepaidkaart toe aan de Wallet-app op je telefoon. Wanneer je op de betaalpagina kiest voor Apple Pay dan kun je meteen betalen.
 • MasterCard
  • In het bezit van een MasterCard? Betaal online bij OPEN32 met je creditcard. Alle transacties vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding, te herkennen aan de https:// en het slotje bovenaan de pagina. Betalen met MasterCard is bij ons Je betaalt alleen de kosten die MasterCard rekent.
 • Cadeaubon
  • Heb je een VVV cadeaukaart? Dan kun je deze in alle OPEN32 winkels besteden. Helaas is het niet mogelijk om met een van deze cadeaubonnen jouw online aankoop te betalen.
 • OPEN32 MyGiftcard
  • Heb je een OPEN32 MyGiftcard dan kun je deze in alle OPEN32 winkels besteden. Helaas is het niet mogelijk om met de OPEN32 MyGiftcard jouw online aankoop te betalen.

 Kan ik achteraf betalen?

Ja dat is mogelijk. Bij OPEN32 kun je veilig achteraf betalen via AfterPay/Riverty. Hier rekenen wij, in vergelijking met veel andere shops, GEEN extra kosten voor.

Wat zijn de voordelen van betalen met AfterPay/Riverty?

 • Gratis
 • Veilig
 • Altijd 30 dagen bedenktijd

Wanneer ontvang ik een e-mail van AfterPay/Riverty met de digitale acceptgiro?

Binnen een week ontvang je een e-mail van AfterPay/Riverty met de digitale acceptgiro.

Waarom wordt mijn aankoop die ik achteraf wil betalen (via Afterpay/Riverty) niet goedgekeurd?

AfterPay/Riverty voert een gegevenscontrole uit ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale acceptgiro. AfterPay/Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in de privacy statement van AfterPay/Riverty. Het kan voorkomen, hoewel je al eerder een bestelling achteraf hebt kunnen betalen, dat de mogelijkheid niet beschikbaar is en de betaling mislukt. Wil je weten wat de reden is? Neem dan contact op met AfterPay/Riverty via 020 – 72 30 270 of customercare@riverty.nl. AfterPay/Riverty is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09:00 t/m 13.00 uur. Meer informatie over achteraf betalen vind je op de website my.riverty.com/nl

Zijn de online prijzen gelijk aan de prijzen in de winkels?

Alle getoonde prijzen op onze webshop zijn gelijk aan die in onze winkels. Het komt wel eens voor dat we online een speciale aanbieding hebben die niet in de winkels geldt. Als eerste op de hoogte zijn van onze acties en aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe lang duurt een terugbetaling na het verwerken van mijn retourzending?

Na ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Bekijk hier alle andere veel gestelde vragen over retourneren.

Kan ik een VVV cadeaukaart online besteden bij OPEN32?  

Je kunt een VVV cadeaukaart besteden in alle OPEN32 winkels. Helaas is het niet mogelijk om jouw VVV cadeaukaart online te besteden.

Wat is het saldo van mijn VVV cadeaukaart?

Bekijk je saldo en activeer je bon gemakkelijk via de VVV saldochecker met het nummer van je cadeaukaart (bestaand uit 19 cijfers) en de pincode (onder de grijze kraslaag, bestaand uit 6 cijfers).

Kan ik de OPEN32 cadeaukaart online besteden?

De OPEN32 cadeaukaart is alleen verkrijgbaar en in te leveren in de OPEN32 winkels. Helaas is het niet mogelijk om de OPEN2 cadeaukaart online te besteden.

Kan ik het saldo van de OPEN32 cadeaukaart online checken?

Je kunt het saldo van de OPEN32 cadeaukaart in alle OPEN32 winkels checken. Helaas is het niet mogelijk om online je saldo te checken.

Waar kan ik mijn OPEN32 kortingscode verzilveren?

Op de winkelmand pagina vind je het kortingscodeveld waar je de kortingscode kunt verzilveren. Op de betaalpagina is dit niet mogelijk. Ben je al op de betaalpagina en wil je alsnog de kortingscode verzilveren? Ga dan 1 stap terug en vul hier alsnog je kortingscode in. Klik op de groene button “Verder naar bestellen” om weer naar de betaalpagina te gaan.

 

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan eens alle andere veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.