Harper & Yve

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Harper & Yve is een snelgroeiend damesmerk dat is begonnen op Nederlandse bodem. Het merk is opgericht door Baukje Broekhof en sindsdien is het merk steeds verder gegroeid, ook al buiten Nederland. Harper and Yve biedt de mogelijkheid om stijlvol voor de dag te komen in comfortabele pasvormen. De collectie van Harper en Yve biedt mogelijkheden voor chique gelegenheden, maar ook voor de meest alledaagse. Kenmerkend voor Harper and Yve is de kleur die erg aanwezig is bij de artikelen van het merk.

 

Harper and Yve jumpsuit

Het meest spraakmakende kledingstuk uit de collectie van Harper & Yve zijn toch wel de jumpsuits. Deze jumpsuits representeren precies waar Harper & Yve voor staat, namelijk de comfortabele pasvorm en er toch netjes gekleed uitzien. Het voordeel van de jumpsuits is dat het in de zomer lekker luchtig is maar bij kouder weer toch voldoende warmte geeft. Mocht het dan toch echt koud worden is de Harper and Yve jumpsuit goed aan te vullen met een jas.

 

Harper & Yve blouse

Een andere absolute must-have van Harper and Yve is de blouse. Zoals bij nagenoeg alle producten van het merk zijn ook de blouses erg kleurrijk en bedrukt met printjes, zoals bijvoorbeeld bloemen. Deze combinatie geeft een vrolijke en welkome uitstraling waardoor jij met je outfit meteen goed voor de dag komt. Deze blouses gaan erg goed samen met de broeken van Harper and Yve, die even kleurrijk zijn.

 

Harper & Yve bij OPEN32

Heb je behoefte aan meer kleurrijke en stijlvolle kleding? Via onze webshop is het altijd mogelijk kleding van Harper & Yve te bestellen. Naast de jumpsuits en blouses is het ook mogelijk om andere producten aan te schaffen, zoals een Harper and Yve T-shirt. Mocht je toch nog twijfels hebben kan je ook langskomen in een van onze 70 winkels, verspreid over Nederland en België. Daar helpen onze medewerkers je graag verder met het vinden naar de kleding die bij jou past.