Mijn account

Hoe maak ik een account aan?

Heb je nog geen account? Maak er hier een aan. Het enige wat we nodig hebben zijn je adresgegevens, e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Je kunt jezelf te allen tijde aanmelden door rechts bovenaan op ‘inloggen’ te klikken. Daarnaast wordt bij het afhandelen van een bestelling altijd de vraag gesteld of je al klant bent of dat je jezelf wilt registreren als klant. Wanneer je een account aanmaakt, worden je adresgegevens geregistreerd. Hierdoor kun je in het vervolg altijd snel je bestelling plaatsen op open32.nl. Met een account kun je op elk moment je gegevens inzien, waaronder je eerdere bestellingen en adresgegevens. Ook kun je met een account meerdere afleveradressen voor een bestelling opgeven.

 

Hoe kan ik in- en uitloggen?

Je kunt altijd inloggen door rechts bovenaan op ‘inloggen’ te klikken. Als je bent ingelogd bij je bezoek aan open32.nl, kunnen wij je beter informeren en kun je sneller online shoppen. Krijg je de melding ‘account aanmelding is onjuist’? Controleer dan of je het juiste e-mailadres en/of wachtwoord hebt ingevoerd. Zit je op een openbare computer, laptop of tablet log dan altijd uit voor je eigen privacy en veiligheid, zodat iemand anders niet bij jouw persoonlijke gegevens kan. Bovenaan iedere pagina kun je uitloggen.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik dan onder het inlogscherm op ‘wachtwoord vergeten’. Vul hier jouw e-mailadres in en binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je jouw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Zodra je als klant ingelogd bent, kun je binnen je accountpagina (deze staat altijd rechts bovenaan op iedere pagina) bij al je klantgegevens. Daar kun je jouw gegevens, zoals adresgegevens aanpassen. Klik op ‘accountinformatie’ om je naam en e-mailadres te wijzigen. Klik op ‘mijn adressen’ om je adresgegevens aan te passen. Wil je jezelf aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Doe dit dan onder het kopje ‘nieuwsbrief’ op de accountpagina.

 

Wat is de MyCard?

De MyCard is de servicekaart voor de klanten van OPEN32. Met deze kaart heb je exclusieve voordelen en ben je altijd als eerste op de hoogte van de acties. Welke voordelen dit precies zijn, kan je hier vinden.

 

Wat houdt de nieuwsbrief in?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over de nieuwste trends en acties. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!