Birkenstock

Birkenstock bij OPEN32

Shop de nieuwe collectie van Birkenstock bij OPEN32. De sandalen en slippers van Birkenstock zijn gemaakt van een hoge kwaliteit en door het heerlijke voetbed lopen deze erg comfortabel! Tegenwoordig zijn de Birkenstock sandalen in allerlei varianten verkrijgbaar. De sandalen hebben riempjes en zijn gemaakt van leer of hoogwaardig kunststof.

De eerste stappen van Birkenstock

Het Duitse familiebedrijf Birkenstock is in 1774 opgericht, toen Johann Adam Birkenstock in het kerkelijk archief kwam als 'schoenmaker en onderdaan'. Vervolgens is het door de eeuwen heen, van generatie op generatie, verder ontwikkeld en uitgegroeid tot het merk dat bekend staat om de slipper met een diep en heerlijk voetbed. Birkenstock is inmiddels een wereldmerk en staat in de Top 5 van Global Footwear Brands. Zij willen met de collecties het leven eenvoudiger en beter maken. Shop de Birkenstock collectie online bij OPEN32 of in onze winkels.

Birkenstock online kopen bij OPEN32

Ontdek en shop de Birkenstock collectie nu online op OPEN32. Kies voor achteraf betalen met AfterPay, IDEAL of Mastercard. Wist je dat je gratis kunt ruilen & retourneren in onze 70 winkels en je altijd 30 dagen bedenktijd hebt? Heb je nog vragen over de items van Birkenstock? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 09:00 – 18:00 uur en vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.