€32 cadeau voor jou

€32 cadeau voor jou

Wij zijn er voor jou, ook nu. Om een beetje positiviteit te brengen in deze tijd, ontvang je van ons 32 euro cadeau!

De 32 euro bon komt eerder dan je van ons gewend bent dit jaar. Zo kun je op tijd jouw favoriete items shoppen, waar je straks van kunt genieten. De 32 euro bon bevat een unieke code die je online in je winkelmand kunt verzilveren of veilig in één van onze winkels. Stel jouw ultieme outfit samen met items van onze beste merken. Zo sluit je dit bijzondere jaar in stijl af! 

Extra leuk; Dit jaar mag je ook je vriend(in) verrassen met 32 euro cadeau, hoe leuk is dat? Naast jouw eigen 32 euro bon krijg je een speciale 'Ticket for a friend'. Hiermee kan je vriend(in) ook 32 euro besteden, met een eigen unieke code, in onze winkels of online.

Laten we samen uitkijken naar een fresh New Year. Alsjeblieft, speciaal voor jou!

Ontdek de collectie >

Shop online 24/7 Shop online 24/7

Shop online 24/7

Met ons ruime aanbod van de beste merken vind je altijd een kledingstuk dat bij jou past. Ontdek de beste jeans, de warmste truien, de stijlvolste jassen en nog veel meer, online op OPEN32.nl. Bekijk hier ons online aanbod en bestel jouw favoriete items met €32 euro cadeau.

Ontdek de collectie >

Bezoek één van onze winkels Bezoek één van onze winkels

Bezoek één van onze winkels

Bezoek je liever één van onze winkels? Dat kan! Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies speciaal voor jou. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Met een 70-tal winkels in Nederland is er altijd een OPEN32 bij jou in de buurt.

Bekijk hier de winkel bij jou in de buurt en de bijbehorende openingstijden.

Come in, we’re OPEN.

Zoek een winkel >

Personal shopping Personal shopping

Personal shopping

Bij OPEN32 vinden we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Onze winkels zijn OPEN en we staan klaar om je te verwelkomen. Persoonlijke aandacht, één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek. Maak hier een personal shopping afspraak in jouw favoriete OPEN32 winkel.

Maak een afspraak >

Wees voorbereid, shop op tijd

Nu de drukke feestmaanden voor de deur staan is het belangrijk om drukte te spreiden en om vroegtijdig jouw favoriete items te shoppen. Om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling op tijd bij je thuis kunnen bezorgen adviseren we je om tijdig te bestellen. Ga je liever naar de winkel, dan raden we je aan om niet te lang te wachten met een bezoek aan één van onze 70 winkels Op die manier zorgen we voor voldoende spreiding en houden we het shoppen voor jou zo comfortabel en veilig mogelijk. Nu shoppen, is straks genieten!

Lees hier onze tips & tricks speciaal voor jou.

Actievoorwaarden ’€32 cadeaubon'

  • Deze actie geldt vanaf woensdag 18 november 2020 t/m zondag 27 december 2020. Let op: tijdens onze OPEN Fashion Days is het niet mogelijk de €32 bon in te leveren (van 27 november t/m 30 november).
  • Geldig op onze webshop OPEN32.nl, in alle OPEN32 winkels en in de Silvercreek flagshipstore in Breda.
  • In te leveren op vertoon van de per post ontvangen €32 bon in onze winkels of door middel van de ontvangen kortingscode per post of per nieuwsbrief op onze webshop.

Bekijk hier alle voorwaarden