€32 cadeau voor jou

€32 cadeau voor jou

Wij zijn er voor jou, ook nu. Om een beetje positiviteit te brengen in deze tijd, ontvang je van ons 32 euro cadeau!

De 32 euro bon komt eerder dan je van ons gewend bent dit jaar. Zo kun je op tijd jouw favoriete items shoppen. De 32 euro bon bevat een unieke code die je online in je winkelmand kunt verzilveren. Stel jouw ultieme outfit samen met items van onze beste merken. Zo sluit je dit bijzondere jaar in stijl af! Helaas is het wegens de aangescherpte coronamaatregelen niet meer mogelijk om de cadeaubon in de winkel te verzilveren en wordt de inlevertermijn van de bon niet verlengd.

Extra leuk: Dit jaar mag je ook je vriend(in) verrassen met 32 euro cadeau, hoe leuk is dat? Naast jouw eigen 32 euro bon krijg je een speciale 'Ticket for a friend'. Hiermee kan je vriend(in) ook 32 euro besteden, met een eigen online unieke code.

Laten we samen uitkijken naar een gezond 2021, waar we jou weer kunnen verwelkomen in één van onze fysieke OPEN32-winkels!

Ontdek hier onze nieuwe collectie >


Met ons ruime aanbod van de beste merken vind je altijd een kledingstuk dat bij jou past. Ontdek de beste jeans, de warmste truien, de stijlvolste jassen en nog veel meer, online op OPEN32.nl. Bekijk hier ons online aanbod en bestel jouw favoriete items met €32 euro cadeau. Nu kan het zo zijn dat jouw favoriete items ineens zijn afgeprijsd, maar niet getreurd. Wij hebben nog heel veel andere items waarop de cadeaubon op te verzilveren is! Vind hier de 600+ fantastische items die mee doen met deze geweldige actie en vind jouw favoriete artikelen.

Bij OPEN32 vinden we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Persoonlijke aandacht en één-op-één stylingadvies zoals je van ons gewend bent vanuit onze fysieke winkels, maar dan geheel online: OPEN-FOR-YOU. Daarom staat binnenkort speciaal voor jou jouw eigen personal shopper klaar! Zo kan je met Whatsapp beeldbellen toch nog visueel in onze winkels terecht voor persoonlijk stijladvies. Maak zodra het mogelijk is jouw belafspraak, bestel op afstand én wij bezorgen jouw nieuwe outfit aan huis. Jouw stylebox wordt kosteloos en contactloos thuisbezorgd. Door AfterPay kan je thuis gemakkelijk passen en achteraf betalen. Zo hoef je de deur niet uit, maar heb je toch jouw fashionable items in huis! ;)

Actievoorwaarden ’€32 cadeaubon'

  • Deze actie geldt vanaf woensdag 18 november 2020 t/m zondag 27 december 2020.
  • Deze actie geldt op artikelen vanaf 59,95 euro.
  • In verband met de huidige aangescherpte coronamaatregelen is het helaas niet meer mogelijk om de cadeaubon in de winkels te verzilveren.
  • Deze actie geldt niet op afgeprijsde artikelen. 

Bekijk hier alle voorwaarden