MyCard voordelen

Wil jij als vaste klant profiteren van vele extra’s? Vraag dan een MyCard aan! Met de MyCard wordt shoppen bij OPEN32 nòg aantrekkelijker en persoonlijker!

 

De MyCard is aan te vragen in alle OPEN32 winkels, je profiteert dan direct van de extra’s. Bij elke aankoop (m.u.v. acties en aanbiedingen) spaar je voor punten die omgezet worden in korting. Elke 100 punten is 1 euro waard. Deze spaarpunten kunnen bij iedere eerstvolgende aankoop verzilverd worden, je bepaalt zelf wanneer. Als je wilt weten hoeveel punten je gespaard hebt, vraag je dit gemakkelijk op in een van onze winkels.

Bovendien heb je als MyCardhouder geen bon meer nodig om je aankopen te ruilen of te retourneren bij alle OPEN32 winkels. Je hebt maar liefst 60 dagen de tijd! Ook heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen tot een bedrag van €400,- met AfterPay, zonder bijkomende kosten! Je nieuwe jeans kun je voor slechts €7,50 korter laten maken met originele rand en mocht een artikel niet meer in de winkel op voorraad zijn, dan wordt dit bij je thuis bezorgd.

Met onze MyCard spaar je dus 5% van je aankoopbedrag, we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties en je ontvangt als eerste aanbiedingen en acties.

 

Wil jij ook profiteren van deze extra’s? Ga dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt en vraag een MyCard aan!