Silvercreek Copper Jeans

Dit seizoen gaat Silvercreek back to its roots! Copper is een 5-pocket jeans van Silvercreek. De heren jeans heeft een regular fit, met een slightly tapered leg. De tailleband van de jeans is zo gecreëerd dat deze een goede pasvorm heeft aan de achterkant, maar voldoende ruimte heeft aan de voorzijde. Copper is de perfecte jeans voor iedere man en is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: zwart, grijs, rinsed en vintage.
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Roots rediscovered: Copper Jeans

Dit seizoen gaat Silvercreek back to its roots! De eerste denim jeans waren oorspronkelijk voor pioneers, artisans en mijnwerkers. Deze jeans hadden 5 zakken, waarvan één verstopte coin pocket. Dit zakje was gemaakt om je zilver veilig te bewaren. De hoge kwaliteit van de jeans maakte ze perfect voor ‘work-wear’. De geschiedenis van pioneers, mijnwerkers en artisans inspireert het high-end jeans merk Silvercreek vandaag de dag.

Get to know Copper!

Copper is een 5-pocket jeans van Silvercreek. De heren jeans heeft een regular fit, met een licht toelopende pijp. De tailleband van de jeans is zo gecreëerd dat deze een goede pasvorm heeft aan de achterkant, maar voldoende ruimte heeft aan de voorzijde. Copper is de perfecte jeans voor iedere man en is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: zwart, grijs, rinsed en vintage. Maak je outfit helemaal af met andere musthaves van Silvercreek, zoals een stoer jack of T-shirt.

Copper Jeans online bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide jeans collectie voor dames en heren. Kom naar een van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Silvercreek Copper Tapered Jeans online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.