PME Legend Skymaster Jeans

Na de succesvolle Generation II jeans lanceert PME Legend dit seizoen de Skymaster Jeans. Dit nieuwe jeansmodel is de eerste tapered jeans in de jeanscollectie van PME Legend! De jeans bevat authentieke details, geïnspireerd op de luchtvaart. De tape die gebruikt wordt voor de naden van een cargovliegtuig, komt terug in de gadgetzak van de Skymaster Jeans. De PME Legend PTR650 Skymaster Jeans is een 5-pocket met een tapered fit, curved legs en een extra gadget pocket op de voorkant. De PME Legend Skymaster jeans is verkrijgbaar in verschillende wassingen: een denim dark used, een denim light used en een medium blue wassing. Shop de Skymaster Jeans nu online.
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Skymaster Jeans van PME Legend

Het jeansmerk PME Legend lanceert na de bekende PME Legend Aviator Jeans, PME Legend Bare Metal, PME Legend Commander en PME Legend Skyhawk Jeans, nu de nieuwe PME Legend Skymaster Jeans. Deze nieuwste jeans uit de PME Legend collectie is volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke denim details. Laat je inspireren door de Skymaster Jeans in onze OPEN32 winkels, of shop de PME Legend Skymaster Jeans online.

Skymaster Jeans: dé jeans van PME Legend

De PME Legend Skymaster Jeans is een 5-pocket model met curved legs, lage front pockets, curved back pockets en een gadget pocket aan de voorkant. De Skymaster Jeans is geïnspireerd op de luchtvaart. De jeans bevat authentieke details, geïnspireerd op de luchtvaart. De tape die gebruikt wordt voor de naden van een cargovliegtuig, komen terug in de gadgetzak van de Skymaster Jeans. De Skymaster Jeans is uniek door de relaxte en comfortabele pasvorm! Nu verkrijgbaar in verschillende wassingen: Skymaster BDU en Skymaster MDU. Maak je outfit compleet met andere items van PME Legend. Shop nu!

PME Legend Skymaster Jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie voor mannen. Van T-shirts, overhemden en jassen tot alle bekende PME jeans. Bestel de Skymaster Jeans nu online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.