PME Legend Skyhawk Straight Jeans

De PME Legend Skyhawk Jeans is een 5-pocket model met curved legs, lage front pockets, curved back pockets en een extra smartphone pocket. De Skyhawk Jeans is geïnspireerd op de luchtvaart, speciaal voor lange vluchten. Een dag op het werk, thuis op de bank of een avond op stap met vrienden? De Skyhawk Jeans is stoer, comfortabel en past bij elke gelegenheid. Deze jeans is extra elastisch door de de zachte stretch stof waar deze jeans van gemaakt is. De Skyhawk Jeans zorgt voor een nieuwe kijk op denim jeans. De PME Legend Skyhawk Jeans heeft een moderne uitstraling en is geschikt voor alle uitdagingen en elk moment door de extra stretch. De Skyhawk Jeans is voorzien van unieke PME Legend details. Bekijk nu de Skyhawk Jeans collectie bij OPEN32!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skyhawk Jeans van PME Legend

Het jeansmerk PME Legend lanceert na de bekende PME Legend Aviator Jeans en PME Legend Bare Metal Jeans, nu de nieuwe PME Legend Skyhawk Jeans. Een nieuw jeansmodel uit de PME Legend collectie, volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke denim details. Laat je inspireren door de Skyhawk Jeans in onze OPEN32 winkels, of shop de Skyhawk Jeans online.

Skyhawk Jeans: dé jeans van PME Legend

De PME Legend Skyhawk Jeans is een 5-pocket model met curved legs, lage front pockets, curved back pockets en een extra smartphone pocket. De Skyhawk Jeans is geïnspireerd op de luchtvaart, speciaal voor lange vluchten. Dus een dag op het werk, thuis op de bank of een avond op stap met vrienden? De Skyhawk Jeans is stoer, comfortabel en past bij elke gelegenheid. Combineer met een T-shirt, overhemd of vest en je bent ready to go! Bekijk alle PME Legend items. Bij OPEN32 is de Skyhawk Jeans verkrijgbaar in meerdere wassingen, verkrijgbaar in alle OPEN32 winkels én online.

PME Legend Skyhawk Jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie! Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service, maatadvies en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Skyhawk Jeans gemakkelijk online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.