PME Legend Curtis Jeans

De PME Legend Curtis Jeans is het nieuwste model uit de PME Legend jeanscollectie. Curtis is een 5-pocket jeans met een relaxte fit door een wat ruimer bovenbeen en curved legs. De Curtis Jeans is geïnspireerd op de luchtvaart met diverse merkdetails zoals rivets met subtiele verwijzing naar de productiemethode van het klassieke propellervliegtuig. De PME Legend Curtis Jeans is stoer, comfortabel en past bij elke gelegenheid. Bekijk nu de Curtis Jeans collectie bij OPEN32!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

PME Legend PTR550 Curtis Jeans

Het jeansmerk PME Legend lanceert na de bekende PME Legend Aviator, Bare Metal, Commander en meer, de nieuwste PTR550 Curtis Jeans. Een nieuw jeansmodel uit de PME Legend jeanscollectie, volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke denim details. Laat je inspireren door de PME Legend Curtis Jeans in onze OPEN32 winkels, of shop de Curtis online.

Curtis Jeans: dé nieuwste jeans van PME Legend

De PME Legend Curtis jeans is een 5-pocket jeans met een relaxed fit, curved legs een low rise aan de voorkant en een normal rise aan de achterkant. Met de diverse decoratieve merkdetails, zoals rivets met subtiele verwijzing naar de productiemethode van het klassieke propellervliegtuig, is de PME Legend Curtis Jeans dé jeans voor mannen. Een dag op het werk, thuis op de bank of een avond op stap met vrienden? De Curtis Jeans is stoer, comfortabel en past bij elke gelegenheid. Maak je outfit af met andere artikelen van PME Legend. Bij OPEN32 is de Curtis verkrijgbaar in denim dark used, denim medium used en denim grey, verkrijgbaar in alle OPEN32 winkels én online.

PME Legend Curtis Jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie! Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Curtis Jeans gemakkelijk online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.