OPEN32 Zwolle

Winkelinformatie

Diezerstraat 72 8011RH Zwolle Overijssel Nederland

038 8200274

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Mon13:00 - 18:00
Tue09:30 - 18:00
Wed09:30 - 18:00
Thur09:30 - 21:00
Fri09:30 - 18:00
Sat09:30 - 17:30
Sun12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Tweede Pinksterdag
12:00 - 17:00

Vakantie

Eerste Pinksterdag
gesloten

OPEN32 Zwolle

OPEN32 Zwolle is dé kledingwinkel waar je bekende merken als PME Legend, Cast Iron, Tommy Jeans,Silvercreek en G-Star RAW kunt kopen. Nieuwsgierig naar het complete aanbod van OPEN32 Zwolle? Kom dan gezellig langs in onze winkel. Naast goede service en persoonlijke styling -en maatadvies, staat de koffie voor je klaar. COME IN WE’RE OPEN.

Dames- & herenkleding kopen bij OPEN32 Zwolle

Bij OPEN32 Zwolle kun je dames- en herenkleding kopen van de beste merken. We hebben regelmatig nieuwe collecties passend bij ieder seizoen. Je kunt bij ons terecht voor merken als Tommy Jeans, G-Star RAW, PME Legend, maar ook Cast Iron, Silvercreek en Madness zijn niet weg te denken uit ons winkelaanbod. Of je nu opzoek bent naar een gave jeans, blouse, overhemd of T-shirt. Bij OPEN32 Zwolle is er voor elke gelegenheid iets te vinden. Wie je ook bent of wat je stijl ook is, OPEN32 Zwolle is er voor jou.

Winkelen bij OPEN32 in Hanzestad Zwolle

Kom winkelen bij OPEN32 in Hanzestad Zwolle. Deze mooie en frisse winkel is gevestigd in de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel. Wist je dat Zwolle behoort tot één van de tweeëntwintig hanzensteden. Dat houdt in dat Zwolle deel was van een samenwerkingsorganisatie van kooplieden. Zwolle is niet alleen een stad met een historisch verhaal maar kenmerkt zich ook door de mooie natuur en de rivieren. Kom gezellig langs in onze winkel om sfeer te proeven en niet te vergeten onze mooie collecties bekijken. Of je nu styling -en maatadvies nodig hebt of een jeans korter wilt laten maken. Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar om je vakkundig advies te geven. Zien wij je binnenkort bij OPEN32 Zwolle? De koffie staat in ieder geval voor je klaar.

Wat is er te doen in de buurt van OPEN32 Zwolle?

Ben je van plan om binnenkort onze OPEN32 kledingwinkel in Zwolle te bezoeken? Loop dan na het winkelen even de stad in. Naast dat je er goed kan winkelen is er ook veel cultureels te beleven. Een aanrader is het Fundatie museum. Dit museum bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Houd je meer van het lezen van een goed boek, ga dan zeker even langs bij Waanders in de Broeren, de mooiste boekenwinkel van Nederland. Deze boekenwinkel is gevestigd in een 15e-eeuwse kerk. Waanders in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel; je kunt er de mooiste titels kopen maar je kan er ook heerlijk eten of drinken in de brasserie. Nog een leuk en bijzonder weetje over Zwolle, je kan een kijkje nemen bij de Sassenpoort. Deze stadmuur werd gebouwd aan het eind van de 14e en begin van de 15e eeuw. Dit maakte deel uit van de stadsverdeling. Dit alles beleef je in het mooie Zwolle.

Kom shoppen bij OPEN32 Zwolle

Kom shoppen bij OPEN32 Zwolle. De leukste multibrand fashionstore bij jou in de buurt. Onze kledingwinkel in Zwolle maakt onderdeel uit van onze 70-tal vestigingen verspreid over heel Nederland. Je vindt dus altijd een OPEN32 winkel bij jou in de buurt. Nieuwsgierig geworden waar je ons nog meer kunt vinden? Bekijk onze winkelpagina voor meer informatie.