PME Legend

PME Legend is een stoer merk voor mannen. PME staat bekend om de jeans en casual kledingcollecties geïnspireerd op de luchtvaart. Eén van de bekendste jeans is de Commander jeans. Bij OPEN32 vind je deze Commander jeans in vele wassingen, maar ook de Aviator jeans, de Bare Metal jeans en de allernieuwste jeans: de Skymaster. Laat je inspireren door de verschillende jeansfits en de kledingcollectie van PME Legend bij OPEN32.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 123 producten 123 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 123 producten 123 producten

PME Legend online bij OPEN32

PME Legend is voor stoere mannen. PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall, maakt stoere, draagbare en comfortabele kledingcollecties. Een geliefd merk onder de mannen! De PME herenkleding is geïnspireerd op de luchtvaart: cargo piloten die rondvliegen in klassieke Amerikaanse propliners. Voor deze piloten is comfortabele kleding en goede kwaliteit erg belangrijk. De piloot heeft tijdens zijn vliegroutes en avonturen vaak te maken met zware en extreme omstandigheden. De PME Legend herenkleding is geïnspireerd op deze mannen. “Een PME Legend man is een pionier, sterk, en gaat geen uitdaging uit de weg”. PME Legend, een merk voor echte mannen.

PME Legend kleding: casual en stoer

De PME Legend collectie is casual, stoer en mannelijk. Bovendien staat PME bekend om de stoere jeans, zoals de Commander 2 Jeans. Bij OPEN32 mag dit stoere merk niet ontbreken, PME Legend hoort thuis in onze winkels. In onze winkels vind je een grote collectie PME Legend jeans, T-shirts, polo's, overhemden en meer. De collectie bestaat uit mooie basics, details en kwalitatieve materialen. De nieuwste jeans in de collectie is de PME Legend Skymaster Jeans. Een stoere en efficiënte jeans met een tapered fit. No fringe, no frills met de nieuwste jeans uit de collectie van PME Legend. Naast de Skymaster jeans bieden we je bij OPEN32 ook de PME Legend PME Legend Commander Jeans, PME Legend Aviator Straight Jeans en PME Legend Bare Metal Jeans! De PME collectie is er voor iedere man en elke gelegenheid. Een merk voor echte mannen én waar jij je goed in voelt. De jeans zijn verkrijgbaar in meerdere wassingen, bovendien is ieder item uniek. Deze unieke items kun je weer perfect combineren voor dé ultieme PME Legend outfit.

PME Legend online kopen

PME Legend is één van onze favoriete merken in onze multibrand fashionstore. PME Legend bestel je veilig, snel en gemakkelijk online of kun je op je gemak bekijken in meer dan 70 winkels. Service en kwaliteit staat bij OPEN32 voorop. In onze online shop profiteer je van snelle levering, altijd 14 dagen bedenktijd en gratis retour in al onze winkels. Heb je vragen of wil je advies over jouw PME Legend? Met ons team staan wij graag voor je klaar!