Levi's 501 Jeans

De 501 Jeans van Levi's is de meest bekende jeans en wordt al generaties lang gedragen. Levi Strauss en Jacob Davis combineerden hoogwaardig denim met klinknagels voor extra versteviging en creëerden zo de allereerste bluejeans: de Levi's 501 Original. In onze jeanscollectie vind je de Original Straight jeans en de 501 Slim Tapered jeans voor mannen en de 501 Cropped jeans voor vrouwen. Bekijk nu de Levi's 501 Jeans collectie op OPEN32.nl of shop in een van onze winkels!
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Levi's 501 Jeans: original fit

De Levi's 501 Original Fit is wellicht de meest bekende jeans van Levi's dat met de tijd is mee gegroeid en al jaren stijlbepalend is. Met de 501 ben je altijd origineel! Bepaal jouw stijl met de 501 Straight Jeans voor heren.

Levi's 501 Jeans: de perfecte pasvorm

De 501 Jeans van Levi's is geïnspireerd op de arbeiders uit 1873 en zijn vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar in verschillende fits en wassingen. De jeans hebben een perfecte pasvorm en daardoor niet te missen in je garderobe. Hier bij OPEN32 vind je de 501 Original straight voor heren met een straight fit en een mid-rise waist. De jeans is voorzien van unieke Levi's details en nu verkrijgbaar in onze winkels én online op OPEN32.nl.

Levi's 501 Jeans online bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide Levi's jeanscollectie voor dames en heren. Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Levi's 501 Jeans online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.