Vans Heren

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Vans Historie

Ver terug op 16 maart 1966 in Californië begint het verhaal van Vans. Opgericht door de broers Paul en Jim van Doren samen met partners Gorden Lee en Serge Delia richten ze de Van Doren Rubber Company op. In de jaren 70 was skaten zeer gewild onder de jongeren. Door de casual uitstraling en door de rubberen zool waardoor ze beter grip hadden, waren de sneakers het hot-item onder skaters. De sneakers werden steeds meer populairder door heel de Verenigde Staten en snel volgde dat niet alleen skaters de Vans droegen.

Vans Sneakers

Er zijn geen betere tijdloze sneakers van het merk Vans. Vanuit de vroege jaren 70 waar skateboarders groot fan waren van de ruige designs en witte rubberen zolen. Destijds liep heel Zuid-Californië met Vans en nu nog steeds. OPEN32 heeft genoeg aanbod van deze tijdloze sneakers van Vans. Het maakt niet uit of je Vans sneakers in de zomer of winter draagt, de sneakers draag je het hele jaar door.

Vans Kleding

De collectie van Vans bestaat niet alleen uit sneakers, maar ook kleding en accessoires. Vans T-shirts, Backpacks, Hoodies, Petten en nog veel meer. Vans brengt regelmatig leuke nieuwe designs uit en heeft volop unieke samenwerkingen met artiesten, grote tv shows en sporters. Denkend aan Disney, Karl Lagerfeld, Steve Caballero en nog veel meer.

Vans Checkerboard

Een populair design vanaf het begin is de Vans Checkerboard. Nu nog steeds zeer populair en bekend. Vans is op het idee gekomen omdat ze achterkwamen dat jongeren hun Vans zolen inkleurden om een schaakbord te maken. Een idee die tot een van de favorieten designs van Vans is ontstaan. De Vans Checkerboard is terug te zien in backpacks, sneakers en nog veel meer.

Vans Bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je de Vans Collectie. De nieuwste en uniekste items. OPEN32 heeft voor jou een Vans T-shirts, Truien, Sweaters, Hoodies en nog veel meer. Kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies of shop jouw Vans online bij OPEN32.