Napapijri

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Napapijri: het italiaanse premium vrijetijdskledingmerk

Het Italiaans modemerk Napapijri werd in 1987 opgericht door Giuiliana Rosset in het Italiaanse Aosta. Aosta, dat ook wel 'Rome van de Alpen' wordt genoemd, werd daar een nieuwe betekenis gegeven aan outdoor kleding. Napapijri is eigendom van de VF Corporation dat ook andere bekende merken zoals North Face, Vans en Timberland voert. Napapijri brengt een brede range luxe outdoor & lifestyle kleding voor het hele gezin. Met de iconische design, innovaties en vooral hoogwaardige kwaliteit snappen we goed dat dit merk helemaal booming is. Bij OPEN32 vind je de iconische, hoogwaardige Napapijri collectie met hoodies, T-shirts, Truien en meer voor dames en heren.

Napapijri mannen trui collectie

Napapijri trui collectie is gebaseerd op innovatieve materialen en aandacht voor stijl te combineren. Bij OPEN32 vind je verschillende dames en heren truien van Napapijri. Een Napapijri trui draagt comfortabel, is iconisch en te herkennen aan de unieke merkdetails. Een Italiaans merk, met een soort Finse naam en een Noorse vlag als het logo.

Napapijri mannen T-shirt collectie

Bij OPEN32 vind je online, een uitgebreide Napapijri T-shirt collectie. De collectie geïnspireerd door de geavanceerdheid van grootse expedities in de vorige eeuw en de dappere ontdekkingsreizigers die van hun levens unieke reizen maakten. OPEN32 heeft voor jou de nieuwste Napapijri T-shirts.

Napapijri heren collectie bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je de Napapijri collectie. Napapijri die bij hun collectie inspiratie haalde door hun band met de extreme landschappen en Eskimowijsheid. OPEN32 heeft voor jou een Napapijri T-shirts, Truien, Sweaters, Hoodies en nog veel meer. Kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies of shop jouw Napapijri online bij OPEN32.