Heren parka's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heren parka jassen bij OPEN32

OPEN32 is dé multibrand fashionstore met jeans en casual kleding van de beste merken. De parka is dit winterseizoen een onmisbaar item. Een jas is niet alleen functioneel, maar maakt je outfit ook af. Als je eenmaal de perfecte jas gevonden hebt, dan kan je deze meerdere seizoenen dragen. Ontdek de nieuwe jassencollectie voor mannen nu in één van onze winkels of online. Met verschillende merken als Tommy Jeans, Levi's, Madness, Silvercreek, G-Star RAW en nog veel meer, biedt OPEN32 een uitgebreid assortiment aan jassen.

Heren jassen en jacks bij OPEN32

Elk seizoen selecteren wij jassen van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, Silvercreek en G-Star RAW. Ook nu hebben wij weer de beste jassen voor dit seizoen voor je geselecteerd. Klassieke details in jassen zie je dit seizoen in overvloed. Zo zijn er verschillende warme parka's in onze shop te vinden. Wie je ook bent en wat je stijl ook is, bij OPEN32 vind je een jas voor elk moment.

Heren jassen online kopen

Kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem, dan kan je de artikelen eerst passen voor je betaalt met Riverty.