Colourful Rebel

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Het merk Colourful Rebel is begonnen in een studentenflat. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bekend merk voor vrouwen en mannen kleding. Het merk staat vooral voor kleur. Dit is terug te vinden in de naam en de collecties die zij lanceren. Colourful Rebel wil een inspiratiepunt zijn voor iedereen en vindt het van belang dat iedereen zichzelf durft te zijn. Met de verschillende T-shirts, rokken, truien en jassen kan iedereen een outfit creëren die echt bij je past.

Colourful Rebel collectie

De collectie van Colourful Rebel bestaat uit verschillende kleurrijke stijlen. Van basic items die alledaags gedragen kunnen worden tot gedurfde items voor mannen en vrouwen. De Colourful Rebel collectie biedt een uitgebreide kleurrijke collectie met o.a. T-shirts, broeken, truien en jassen. Doordat het merk regelmatig nieuwe collecties aanbiedt, loop jij altijd mee met de laatste trends van de mode. De kleurrijke kleding van Colourful Rebel mag dit seizoen niet ontbreken in jouw garderobe.

Colourful Rebel online kopen

Ben jij opzoek naar kleding van Colourful Rebel? Shop de nieuwste collectie van Colourful Rebel snel en gemakkelijk via OPEN32.nl. Je heb je altijd 30 dagen bedenktijd, is ruilen en retourneren gratis in de 70-tal winkels. Koop nu de kleurrijke items van Colourful Rebel online bij OPEN32!