G-Star RAW Lynn Skinny Jeans

De Lynn Skinny Jeans is de moderne en vrouwelijke versie van de klassieke 5-pocket jeans van G-Star RAW. De pasvorm van de G-star Lynn Skinny Jeans is geïnspireerd op de G-Suit, die gedragen wordt door astronauten. De Lynn Skinny Jeans heeft een perfecte pasvorm met een skinny fit en een mid waist. Deze G-Star jeans zit strak in de taille, waarin je lichaam prachtig uitkomt. De Lynn Skinny Jeans is er in drie verschillende soorten: Lynn Skinny Jeans, Lynn Zip Skinny Jeans en Lynn Zip High Flare Jeans. How do you wear yours?
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Lynn Skinny Jeans van G-Star RAW

G-Star RAW is één van onze favoriete jeansmerken. Het product staat altijd centraal, zo ook bij de bekende Lynn Skinny Jeans van G-Star RAW. De Lynn Skinny Jeans is de moderne en vrouwelijke versie van de klassieke 5-pocket jeans van G-Star. De pasvorm van de Lynn Skinny Jeans is geïnspireerd op de G-Suit, die gedragen wordt door astronauten om zich te beschermen tegen versnellingskrachten. G-Star RAW Lynn Skinny Jeans is dé perfecte jeans voor vrouwen.

Lynn Skinny Jeans: de perfecte pasvorm

De Lynn Skinny Jeans heeft een perfecte pasvorm met een skinny fit en een mid waist. Deze bekende jeans uit de collectie van G-Star RAW zit strak in de taille en heeft gebogen pijpen waardoor de jeans comfortabel en mooi aangesloten zit. Lynn Skinny Jeans heeft bekende en unieke G-Star details! Bij OPEN32 is de Lynn Skinny Jeans verkrijgbaar in meerdere wassingen. Naast de Lynn met een dark used wassing, presenteren wij dit seizoen de Lynn Skinny in een aantal nieuwe wassingen uit de G-Star collectie. Nieuw is de Lynn Zip Skinny in Light Used, de Lynn Skinny met donkerblauwe en blauwe wassing. Nu verkrijgbaar in onze winkels én online.

Lynn Skinny Jeans online bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide G-Star RAW collectie voor vrouwen. Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de G-Star Lynn Skinny Jeans of Lynn Zip Skinny Jeans online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.