Barts

Bij het horen van de naam Barts, denk je meteen aan de unieke en stijlvolle kleding en accessoires die dit merk te bieden heeft. Barts dames collectie is speciaal ontworpen voor de moderne, avontuurlijke vrouw die houdt van kwaliteit en originaliteit.

De oorsprong van Barts

Barts heeft een interessante geschiedenis die begon in de zomer van 1986. Op de warme stranden van Saint Tropez verkocht Bart Koene, een student, zijn handgemaakte zwemshorts aan de jetset. Met de opbrengsten van deze verkoop ging hij op reis en ontmoette hij inspirerende mensen. Deze ontmoetingen leidden tot nieuwe ideeën en het ontstaan van het merk Barts.

Barts dames collectie

De Barts dames collectie is een perfecte combinatie van kwaliteit, originaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een warme muts voor de koude winterdagen, of een trendy hoed voor een zomerse dag, Barts heeft het allemaal. De collectie is ontworpen met de moderne vrouw in gedachten, die waarde hecht aan comfort en stijl. Barts is er heilig van overtuigd dat het leven buiten begint. Daarom bieden ze unieke en schitterende accessoires voor ieder seizoen. Dus of je nu een avontuurlijke skiër bent of een zonliefhebber, Barts heeft altijd iets dat bij je past.

Shop Barts voor dames bij OPEN32

Als je Barts bij OPEN32 shopt kun je genieten van voordelen zoals gratis bezorging vanaf €99,95 en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ook kun je je bestelling gratis ophalen en retourneren in een van onze 70 winkels in Nederland. Ontdek de Barts dames collectie nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl. Want zoals Barts zegt: "Life starts outside".