Veilig winkelen bij OPEN32

Belangrijke informatie over onze winkels & online shoppen (COVID-19)


OPEN32 is er voor jou!

Het coronavirus houdt iedereen in ons land bezig. Ook bij OPEN32 zijn we alert en vinden we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Onze winkels zijn OPEN en we staan klaar om je te verwelkomen!

In onze winkels doen wij er alles aan om shoppen bij OPEN32 veilig en zo prettig mogelijk te houden. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat shoppen iets anders gaat dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent. Heb jij vragen? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn ontzettend trots op jou als klant én op al onze medewerkers. Laten we goed voor elkaar zorgen, in deze onzekere tijden. Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.
 

Team OPEN32

 


Wij zijn OPEN!

Update 14.10.2020 gewijzigde openingstijden koopavonden:

Momenteel zijn alle winkels op de koopavond (maximaal) geopend tot 20.00 uur.
Bekijk hier de openingstijden van een OPEN32 winkel bij jou in de buurt.


Shop je liever op afspraak? 

Persoonlijke aandacht, één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek.
Wij nemen in onze winkel de ruimte én tijd voor jou. Maak hier een personal shopping afspraak.

 

Voorzorgsmaatregelen in onze winkels

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar! We volgen uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

 

 

Wij hanteren de volgende extra voorzorgsmaatregelen in al onze winkels:

 • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers in onze fysieke winkels, dit verschilt per winkel.
 • Wij hanteren een deurbeleid met betrekking tot het maximaal aantal mensen dat we mogen verwelkomen, op deze manier waarborgen we veilig winkelen.
 • Al onze winkels maken gebruik van stoomapparaten. Gepaste kleding wordt gereinigd, voordat deze nogmaals gepast kan worden.
 • Wij desinfecteren meermaals per dag alle contactpunten zoals pinautomaten en kassa's. 
 • Al onze medewerkers in de winkels, op kantoor en in het magazijn hebben het dringend advies gekregen om een mondkapje te dragen.
 • We vragen onze medewerkers een veiligheidsprotocol te volgen en niet naar het werk te komen bij klachten zoals bij o.a. verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

 

Hygiëne maatregelen bij online bestellingen

Meer klanten kiezen er nu voor om online te shoppen op open32.nl. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de service te bieden die je van ons gewend bent. Bij de verwerking van jouw online aankoop volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM en jouw pakket wordt zorgvuldig door ons samengesteld.

 • Onze medewerkers op kantoren en in het magazijn hebben het dringend advies gekregen om een mondkapje te dragen, net als in onze winkels.
 • Onze medewerkers op kantoren en in het magazijn wassen zeer regelmatig hun handen.
 • Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en kratten schoon te houden.
 • Bij bezorging met handtekening voor ontvangst zal de pakketbezorger van PostNL, met jouw toestemming, tekenen voor ontvangst. 
 • De levertijden zijn ongewijzigd en bedragen gemiddeld 2-4 werkdagen. Wil je jouw bestelling op tijd in huis hebben, dan adviseren wij om de artikelen op tijd te bestellen.