Levi's T-shirts

Het klassieke witte Levi’s T-shirt met rood logo. Heb jij dit iconische kledingstuk al in je bezit? Met hun tijdloze items behoort Levi’s al jaren tot één van onze favoriete merken. In onze collectie vind je dan ook een ruim aanbod aan dames en heren t-shirts van Levi’s in verschillende kleuren en designs.
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Levi’s T-shirt bij OPEN32

Het iconische Amerikaanse kledingmerk is al een eeuwenoud begrip. In 1893 vond Levi’s Strauss de eerste blauwe spijkerbroek uit. Levi’s groeide uit tot een begrip in de modewereld en is op de dag van vandaag nog steeds innovatief en inspirerend. Het verschil zit in de details. Levi’s ontwikkeld hun stoffen in samenwerking met de beste leveranciers en fabrikanten ter wereld. Elk kledingstuk wordt met de beste methode gesneden, genaaid en afgewerkt. Inmiddels omvat de Levi’s collectie veel meer dan alleen de bekende jeans. Evenals de jeans zijn alle Levi’s T-shirts een must-have voor elke garderobe.

Levi’s T-shirt voor hem en haar

Het Levi’s T-shirt is niet meer weg te denken in onze collectie. Draag het witte Batwing T-shirt met iconisch rood Levi’s logo op een skinny jeans voor een casual look. Levi’s is een sterk innoverend merk en zorgt er voor dat elke collectie weer vernieuwend is. In elke collectie brengt Levi’s zijn geschiedenis weer tot leven. Dit resulteert in tijdloze items die bij elke garderobe passen. Ben je op zoek naar een Levi’s T-shirt? Dan ben je bij OPEN32 aan het juiste adres!

Levi’s T-shirts online bestellen

Speciaal voor alle Levi’s liefhebbers hebben wij dit seizoen de meest trendy T-shirts uit de Levi’s collectie geselecteerd. Elk seizoen vind je bij OPEN32 de mooiste T-shirts voor dames en voor heren. Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop jij je favoriete Levi’s T-shirt liever online? Ook dat is geen probleem! Kies uit ons ruime aanbod en bestel online. Je bent altijd verzekerd van een snelle levering, achteraf betalen is mogelijk en je kan gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.