Maak een personal shopping afspraak

Wil je graag één-op-één styling advies tijdens het shoppen? Zoek je een nieuwe outfit of een jeans die perfect zit? Wij nemen in onze winkel de ruimte en tijd voor jou, inclusief persoonlijk advies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek. Voel je welkom en boek nu jouw personal shopping afspraak in jouw favoriete OPEN32 winkel.

Vul je gegevens in, geef aan waarmee we je kunnen helpen en wij nemen dan contact met je op om je gewenste afspraak te bevestigen.

:

Kies een datum en tijdstip

 
 

OPEN32 is er voor jou!

Het coronavirus houdt iedereen in ons land bezig. Ook bij OPEN32 zijn we alert en vinden we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Onze winkels zijn OPEN en we staan klaar om je te verwelkomen!

In onze winkels doen wij er alles aan om shoppen bij OPEN32 veilig en zo prettig mogelijk te houden. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat shoppen iets anders gaat dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent. Heb jij vragen? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn ontzettend trots op jou als klant én op al onze medewerkers. Laten we goed voor elkaar zorgen, in deze onzekere tijden. Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.
 
Lees hier meer over veilig winkelen en onze extra voorzorgsmaatregelen.

Wij zijn OPEN!

Update 14.10.2020 gewijzigde openingstijden koopavonden:

Momenteel zijn alle winkels op de koopavond (maximaal) geopend tot 20.00 uur.
Bekijk hier de openingstijden van een OPEN32 winkel bij jou in de buurt.