Maak een personal shopping afspraak

Wil je graag één-op-één styling advies tijdens het shoppen? Zoek je een nieuwe outfit of een jeans die perfect zit? Wij nemen in onze winkel de ruimte en tijd voor jou, inclusief persoonlijk advies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek. Voel je welkom en boek nu jouw personal shopping afspraak in jouw favoriete OPEN32 winkel.

Vul je gegevens in, geef aan waarmee we je kunnen helpen en wij nemen dan contact met je op om je gewenste afspraak te bevestigen.

:

Kies een datum en tijdstip


Shoppen gaat op dit moment even anders dan we gewend zijn, maar wij staan nog steeds voor je klaar! 

Onze medewerkers zetten op dit moment alles op alles om jou de service te kunnen blijven bieden die jij van ons gewend bent. In onze winkels hebben we strikte voorzorgsmaatregelen getroffen, om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant te blijven waarborgen, ten tijde van het coronavirus (COVID-19). Wij zijn trots op onze medewerkers die nu extra hun openheid en positiviteit laten zien. Dankzij hun inzet kun jij als trouwe klant op een verantwoorde manier de weg naar onze fysieke winkels blijven vinden. 

Voorzorgsmaatregelen;

  • Wij staan open voor een goed gesprek, maar bewaren daarbij wel minimaal 1,5 meter afstand.
  • Wij ontvangen je graag met open armen, maar hanteren momenteel wel een maximaal aantal bezoekers in onze winkel; 1 persoon per 10m2.
  • Kom bij voorkeur alleen shoppen op afspraak; Kom je liever samen? Geen probleem, kom dan langs met maximaal 2 personen.
  • Wij vragen onze medewerkers niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts
  • Wij wijzen klanten en medewerkers op de hygiene richtlijnen & maatregelen van het RIVM 
  • Onze toonbank, kassa & pinautomaat worden meerdere keren per dag schoongemaakt

Pas goed op elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. 

Team OPEN32