Pink Noir

Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Pink Noir is een kledingmerk voor vrouwen dat nieuw is op de markt. Het merk biedt een collectie aan dameskleding, waaronder T-shirts, tops en broeken. Pink Noir combineert moderne trends met een vleugje elegantie.

Pink Noir bij OPEN32

Ontdek luchtige creaties die je de vrijheid geven om jezelf te kunnen zijn. Geen compromis meer tussen stijl en comfort.

Echte beauty’s verdienen een fantastische look. De collectie van Pink Noir is erop afgestemd om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren terwijl je het gemak van het dagelijks leven omarmt. Denk aan relaxte shirts van natuurlijke materialen met vrolijke grafische ontwerpen, luchtige jurkjes gecombineerd met hoogwaardige truien, en luxe sweatshirts om te dragen op je favoriete denim.

Met een vleugje elegantie omarmen de ontwerpen de spirit van plezier, als een naadloze mix van speelsheid en vrouwelijke verfijning.

 

Pink Noir T-shirt

Een van de sterke punten van Pink Noir zijn de T-shirt aanwezig in de collectie. De T-shirts zijn perfect te combineren met andere artikelen van Pink Noir of met items die je al in je garderobe hebt. Deze classics zorgen ervoor dat je eindeloos veel verschillende outfits voor diverse gelegenheden kunt creëren.

 

Pink Noir online bestellen bij OPEN32

Heb je behoefte aan meer kleurrijke en stijlvolle kleding? Via onze webshop is het altijd mogelijk kleding van Pink Noir te bestellen. Naast de broeken en tops is het ook mogelijk om andere producten aan te schaffen, zoals een Pink Noir T-shirt. Mocht je toch nog twijfels hebben kan je ook langskomen in een van de geselecteerde winkels waar deze artikelen worden verkocht. Daar helpen onze medewerkers je graag verder met het vinden naar de kleding die bij jou past.