G-Star RAW Jeans

Een goede jeans is de basis voor iedere outfit! Bij OPEN32 vind je een uitgebreide collectie G-Star RAW jeans voor dames en heren. De jeans modellen van G-Star RAW staan bekend om hun innovatief design en diversiteit. Hierdoor past een G-Star RAW jeans bij elke stijl, van klassiek tot modern. Shop je favoriete G-Star RAW jeans bij OPEN32
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 48 producten 48 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 48 producten 48 producten

G-Star jeans voor dames en heren

De jeans van G-Star RAW zijn wereldwijd bekend. De collectie is gebaseerd op vakmanschap en combineert street style met luxe. Het is niet voor niks één van onze favoriete merken. In de G-Star jeans collectie bij OPEN32 vind je een ruim aanbod aan dames en heren jeans in verschillende fits en wassingen.

Verschillende fits en wassingen

In onze jeans collectie is G-Star RAW aanwezig met verschillende modellen, fits en wassingen. Voor heren is de 3301 al jaren een populair model. In de damescollectie zien we de Lynn Skinny jeans elk seizoen weer terug. Iedere G-star spijkerbroek draagt comfortabel, is stoer en te herkennen aan de unieke merkdetails.

G-Star RAW jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je een uitgebreide G-Star collectie, zowel in onze fysieke winkels als online. In onze winkels voorzien we je graag van persoonlijk styling- en maatadvies. Shop je jouw G-Star RAW jeans liever online? Geen probleem, we zorgen ervoor dat jouw nieuwe jeans binnen 1 tot 4 werkdagen bij je wordt thuisbezorgd.