Selected Homme heren

Selected Homme campagnebeeld voor heren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Selected Homme is een Deens modemerk voor heren. Met eigentijdse ontwerpen en tijdloze basics richt Selected Homme zich op de minimalistische moderne man. De collectie bestaat uit kwalitatieve items die ontworpen zijn met oog voor detail. OPEN32 selecteert voor jou de beste authentieke en trendy kleding van dit populaire Scandinavische merk.

Ben jij op zoek naar minimalistische, tijdloze items? Bekijk dan zeker de collectie van Selected Homme bij OPEN32 en laat je inspireren.

Selected Homme truien, t-shirts en meer

Selected Homme begrijpt het belang van mooie basic bovenkleding. Met een ruime collectie truien, t-shirts, sweaters en meer maakt Selected Homme het creëren van een stijlvolle look eenvoudiger dan ooit. Dankzij het minimalistische design en de kwalitatieve materialen zijn de truien en t-shirts van Selected Homme de perfecte combinatie tussen tijdloos en verrassend. Zowel de effen truien als t-shirts met subtiele, grafische opdrukken combineer je eenvoudig met je favoriete lange broek en short. Wordt het echt koud? Ga dan voor een heerlijke sweater of warme hoodie met capuchon. 

Upgrade je look met een chique polo

Met een polo van Selected Homme kom je altijd goed voor de dag. Met dit chique, maar toch comfortabele kledingstuk kun je namelijk heel veel verschillende kanten op. Combineer je poloshirt met een pantalon of chino voor een klassieke look, of draag je polo op een heren jeans voor een casual gelegenheid. De collectie Selected Homme polo’s hebben stuk voor stuk een fijne fit en zijn verkrijgbaar met lange en korte mouwen.

Selected Homme sale

Bij OPEN32 shop je regelmatig Selected Homme in de sale. Tijdens onze acties scoor je jouw favoriete kledingstukken voor een extra aantrekkelijke prijs. Wil je ook profiteren van kortingen op items van Selected Homme? Houd onze website goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om niks te missen!

Koop de collectie van Selected Homme online bij OPEN32

Heb jij ook zin om je garderobe compleet te maken met de mooie basics en tijdloze items van Selected Homme? Bekijk dan nu de collectie in onze webshop of kom naar een van onze 70-tal winkels. Of je nu op zoek bent naar een t-shirt, een jas, de perfecte jeans of een nieuw paar schoenen, onze persoonlijke stylisten staan altijd voor je klaar om jou te helpen en te adviseren. Zowel in onze winkels als online bieden wij gratis achteraf betalen met AfterPay en 14 dagen bedenktijd.