Modström

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Modström online bij OPEN32

Het Deense merk Modström is opgericht in 2004 in Kopenhagen en betekend letterlijk ‘tegen de stroming in’. Modström is al bijna 10 jaar actief op de Nederlandse markt. De collectie weerspiegelt een vrouwelijke stijl met een rebelse twist. Je vindt in de collectie zowel minimalistische truien als de nieuwe fashion items in een verrassende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Modström maakt bewuste keuzes wanneer het aankomt op de leveranciers waarmee ze samen werken. Ze stellen hoge eisen m.b.t. arbeidsvoorwaarden, werkomgeving en de productieprocessen.

Modström collectie bij OPEN32

Je vindt de nieuwste Modström collectie voor dames nu ook bij OPEN32, waaronder luxe truien, blouses en jurken. OPEN32 heeft de leukste items uit de Modström collectie voor je geselecteerd. Modström ontwerpt voor de jonge vrouw met oog voor mode. De zelfverzekerde vrouw die continu opzoek is naar de laatste modetrends of naar heerlijke basis items om haar hele garderobe mee te kunnen combineren. Modström is een vernieuwende toevoeging aan het OPEN32 assortiment en deze shop je direct en gemakkelijk online op open32.nl.

Modström online bestellen

Modström bestel je veilig, snel en gemakkelijk online of kun je op je gemak bekijken in 1 van onze geselecteerde winkels. Service en kwaliteit staat bij OPEN32 voorop. In onze online shop profiteer je van een snelle levering, altijd 14 dagen bedenktijd en gratis retour in al onze winkels. Heb je vragen of wil je advies over jouw Modström look? OPEN32 staat graag voor je klaar!