10DAYS

10DAYS is een Amsterdams merk en staat voor een creatieve mix van verschillende stijlen. Met de items van 10DAYS creëer je gemakkelijk een tijdloze en persoonlijke garderobe. Bij OPEN32 vind je de nieuwste 10DAYS dames collectie: een blend van stijl en comfort, zachte materialen en speelse silhouetten. De 10DAYS collectie bij OPEN32 bestaat uit sportieve looks en statement items, zoals basic tops, comfortabele broeken en trendy sweaters. Be unexpected or simple, never regular.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

10DAYS online bij OPEN32

10DAYS is een Nederlands merk opgericht in 2007. Volg je hart, niet de trends. Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en persoonlijke garderobe vormen. De collectie van 10DAYS bevat sportieve en comfortabele items die eindeloos te combineren zijn. De 10DAYS collectie bestaat uit sportieve looks, zachte materialen, speelse silhouetten en statement items. Be unexpected or simple, never regular.

10DAYS collectie

Voor dit seizoen hebben we de beste 10DAYS artikelen voor je geselecteerd. Comfortabele items met een speelse twist vormen de collectie. Zo is de sportieve jogger een item wat niet in de collectie mag ontbreken. Casual te stijlen met een vrouwelijke trui of top. Je vindt effen items, maar ook prints in de dames collectie van 10DAYS, zoals de leopard print. Je kunt eindeloos combineren met de tijdloze collecties. Natuurlijk mag dit merk bij OPEN32 én in jouw garderobe niet ontbreken.

10DAYS online kopen

Bij OPEN32 shop je veilig, snel en gemakkelijk de 10DAYS collectie online. Altijd de nieuwste 10DAYS items, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Bovendien vinden wij service online en in onze winkels heel belangrijk en staan wij voor: snelle levering, altijd 14 dagen bedenktijd en gratis retour in onze winkels. Wie je ook bent, wat je stijl ook is, voel je welkom bij OPEN32.