Colourful Rebel

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 - 60 van 63 producten 63 producten

  1. Ina Rok Ina Rok
    Ina Rok
    Colourful Rebel
    € 64, 95 € 32, 48
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 - 60 van 63 producten 63 producten

Colourful Rebel is in 2013 opgericht door een tweeling uit Amsterdam. Begonnen als magazine, is Colourful Rebel in korte tijd uitgegroeid tot een populair modelabel voor mannen en vrouwen. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het merk voor kleur en gaan ze tegen de stroom in. De tweelingbroers willen dan ook meer zijn dan alleen een eigentijds kledingmerk. Met te gekke kleuren en unieke ontwerpen inspireren ze jou om jezelf te zijn en je vrijheid te vieren. Wat je stijl ook is, met Colourful Rebel laat je zien wie je bent.

Colourful Rebel collectie

Geef je garderobe kleur met de levendige collectie van Colourful Rebel. Dit veelzijdige merk ontwerpt kledingstukken voor ieder moment. Van mooie basics voor elke dag tot opvallende items, zoals gekleurde jeans, voor een festival of een avondje uit. In het gevarieerde assortiment vind je altijd een look die bij jou past. De collectie vernieuwt regelmatig, dus je kunt lekker blijven experimenteren met de laatste trends. Welke items ga jij mixen en matchen?

Colourful Rebel jurk voor elke gelegenheid

Met de Colourful Rebel jurken zit je altijd goed. Of je nu op zoek bent naar een trendy jurk voor een feestje, een vrolijk jurkje voor op vakantie of een jurk voor elke dag, Colourful Rebel heeft het allemaal. Van maxi jurken tot mini jurken en van bloemenprints tot panterprint. De ruime keuze maakt de jurken geschikt voor elk seizoen. En dankzij de kleurrijke ontwerpen en prachtige pasvormen laten deze jurken jou stralen als nooit tevoren!

Colourful Rebel truien: comfortabel en kleurrijk

Ga voor comfort en kleur met de mooiste Colourful Rebel truien. De gave ontwerpen, gedurfde prints en subtiele texturen maken de truien van Colourful Rebel geschikt voor elk moment. Bijvoorbeeld thuis op de bank, in je vrije tijd of om je festivallook af te maken. Zeker op koude dagen is een Colourful Rebel trui een must-have in je garderobe.

Ontdek Colourful Rebel bij OPEN32

Je shopt de leukste t-shirts, broeken, truien, jurken, jassen en meer van Colourful Rebel bij OPEN32. Bestel Colourful Rebel online bij OPEN32 en profiteer van gratis verzending boven de €99,95. Daarnaast heb je bij OPEN32 altijd 30 dagen bedenktijd en kun je je items gratis ruilen en retourneren in één van onze 70 winkels.