Op zoek naar de perfecte jas?

De perfecte jas uitzoeken is soms moeilijk. Je hebt niet alleen keuze uit heel veel verschillende soorten kleuren, maar vooral verschillende soorten jassen! Van jassen die je drooghouden bij een stortbui tot lekkere fluffy jassen die gewoon te lekker zijn om mee te knuffelen. Genoeg type jassen waaruit jij kan kiezen! Maar welke jas past nu het beste bij jou? Wij hebben alvast vijf soorten jassen voor jou beschreven, zodat jij de perfecte keuze kan maken.


Mantel jassen

De wel bekende mantal jas! Heb jij een jas nodig voor nette gelegenheden? Dan is de mantel jas zeker een aanrader voor jou.
Niet alleen door de klassieke vorm straalt de jas klasse uit. Ook door de gemiddelde lengtemaat die rond je knie is. De perfecte jas voor verschillende gelegenheden!
Een wollen mantel jas in effen kleur is tijdloos en makkelijk te combineren met verschillende outfits!


Faux Fur jassen

Deze trend hebben we niet kunnen missen!
De faux fur jas, ookwel de fluffy jas. De teddy jassen zijn perfect voor droog herfstweer. Deze jas houdt de lichaamswarmte goed vast en is goed ademend. En het grootste pluspunt: de jas is zeer aangenaam om te dragen. Deze echte fashion jas maakt heel je outfit af!

 

 
 
 

Parka's jassen

Een sportievere, casual en comfortabele jas nodig? Dan is de Parka Jas een goede keuze voor jou. Deze jas is al jaren in de modewereld een bekende jas en wij snappen waarom. Met inspiratie van de Inuit die in de kou leefde, houdt deze jas jou heerlijk warm. Parka's zijn wind- en waterdicht en daardoor perfect voor wisselvallig weer.Gewatteerde jassen

Een warme winterjas is onmisbaar in de winter.
Ze bieden je comfort, warmte en komen in verschillende lengtes. Perfect voor lekkere lange wandelingen. Daarvoor is de gewatteerde jas de ideale keuze. 
 

Puffer jassen


De comfortable en trending pufferjassen!
Niet alleen korte puffer jackets, maar ook lange puffer jassen die je lekker warm houden deze koude dagen.