Spring Summer 2022 collectie

Op deze pagina vind je de allermooiste items voor dit seizoen! Neutrale en bruintinten, afgewisseld door felle eye-catchers zijn dé trendkleuren van dit seizoen. Maak je garderobe klaar voor het voorjaar met ons veelzijdige aanbod van merken als Silvercreek, Tommy Jeans en PME Legend. Met veel zorg hebben wij onze Spring/Summer 2022 collectie voor je samengesteld. Weet je al welk fashion item jouw favoriet gaat worden dit seizoen?
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spring/Summer 2022

Shop nu de Spring/Summer 2022 collectie voor dames en heren bij OPEN32. Items van de beste merken zijn dit seizoen zorgvuldig voor je samengesteld. Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod met truien, jeans, vesten en nog veel meer mooie items om stralend en voorjaar in te gaan. Kies uit de beste merken zoals Silvercreek, G-Star RAW, PME Legend, Selected Femme en maak jouw garderobe compleet!

Spring/Summer trends bij OPEN32

Shop nu de Spring/Summer trends bij OPEN32. OPEN32 heeft een mooi assortiment speciaal voor dames en heren samengesteld gebaseerd op de trends van nu. In onze aller nieuwste collecties vind je dan ook verschillende stijlen, kleuren en materialen terug. Of je nu lekker in het zonnetje met een cocktail zit of binnen op de bank hangt, voor elke gelegenheid hebben wij een passende outfit. Kies voor een mooie neutrale bruintint of een zomers pastelkleurtje. Of wat dacht je van een lekkere trui op een licht gekleurde jeans. Perfect voor het voorjaar. Vind de trend die bij jou past.

Spring/Summer online bestellen bij OPEN32

Bestel de beste Spring/Summer items online op OPEN32.nl. Profiteer bij het online bestellen van een snelle levering en wist je dat je altijd 30 dagen bedenktijd hebt? Daarnaast is het online afrekenen altijd veilig, gemakkelijk en snel. Kies voor iDeal, creditcard óf betaal veilig achteraf met Afterpay. Kom voor persoonlijk styling- en maatadvies gerust langs in een van onze winkels waar een collega graag voor je klaar staat. Heb je vragen over je aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 026-2030932 óf stuur een e-mail naar klantenservice@open32.nl.