DE MORGAN BROEK INKORTEN

De Morgan broek van Madness is bewust lang ontworpen, zodat je de lengte van de broek zelf kan bepalen. Kies jouw style, Knip je de broek liever wat korter of laat je hem wat langer.

Volg hieronder alle stappen over hoe je de broek op lengte moet knippen.

STAP 1:

Wat heb je nodig: Een stofschaar, speldjes, liniaal en een pen.

Trek de broek aan en kies de schoenen die je onder de Morgan gaat dragen. Speld de broek op de gewenste lengte af.  Je kan nu de broek uit doen en deze op gladde ondergrond leggen.

STAP 2: 

Keer de broek binnenstebuiten. Leg de broekspijpen aansluitend op elkaar en meet de lengte die je wilt afknippen. Zet een paar punten op de broekpijp van de gemeten lente en leg vervolgens de liniaal op de ze afgetekende punten. Trek een lijn langs de liniaal. Herhaal dit ook bij de andere broekspijp.

STAP 3:

Knip de broek voorzichtig op de getekende lijn. Herhaal dit ook bij de andere broekpijp. Keer de broek weer binnenstebuiten, trek hem aan en voila, je broek is klaar! 

Hoe stijl jij je Morgan broek?! Klik hier voor een leuke styling video over hoe je deze geweldige panterbroek kan combineren. Of bekijk hier onze selectie met items die perfect passen bij de panter trend. Wist je ook dat de Morgan ook met een roze zebra print te bestellen is? Veel plezier met je nieuwe aankoop!