FAVORIETEN VAN DE MAAND MEI

De zomer staat voor de deur!  Dat betekent langere dagen, hogere temperaturen en meer zonuren. Een goed moment om je kledingkast onder de loep te nemen en te upgraden met items die passen bij de zomer. Maar wat is er nu in de mode? En welke items zijn handig voor de wisselvallige lentedagen? Deze maand zetten we twee favoriete items van onze klanten in het zonnetje: De Morgan broek van Madness en het Florus T-shirt van Silvercreek. Lees snel verder en ontdek waarom deze items de must-haves zijn van dit voorjaar. 

De Morgan broek van Madness

De Morgan broek van Madness is perfect voor een dagje strand, stad of thuis. De luchtige comfortabele stof maakt het echt een must-have voor de wat warmere dagen. De broek is bewust langer gehouden, zodat je hem zelf kan inkorten naar eigen smaak. Klik hier om te kijken hoe je de broek kan inkorten. Zo wordt de broek precies de lengte hoe jij het wilt. De Morgan panter print is leuk te combineren met neon en paarse tinten voor een opvallende hippe look. Laat je hier inspireren. De roze zebrastreep is juist goed te combineren met wat rustigere witte tinten. Welke look kies jij?

Shop de Morgan Broek

Het Florus T-shirt van Silvercreek 

Een shirt met een grafische backprint kan je absoluut niet missen in je kledingkast dit jaar. Klik hier voor ons ruime aanbod aan backprints. Het Florus T-shirt van Silvercreek is het perfecte T-shirt voor het dagelijks leven, maar is ook perfect voor op een festival of een feestje. Je kan het T-shirt in beide kleuren goed combineren op spijkerbroeken, cargo broeken of pantalons. Ook kan je het shirt dragen onder jasjes, sweaters en truien. Met dit T-shirt kan je niet de mist in gaan. In welke kleur trek jij het Florus T-shirt aan naar je volgende festival? Green army of offwhite.

Shop het Florus T-shirt

 

Shop jouw kleding voor de zomer bij OPEN32 

De komst van de zomer is het ideale moment om je garderobe te vernieuwen en jezelf te trakteren op een paar mooie items. De Morgan broek van Madness en het Florus T-shirt van Silvercreek zijn slechts twee voorbeelden van items waarmee jij de leukste zomerse outfits kunt creëren. Benieuwd naar de rest van onze collecties? Bekijk jouw favoriete merken onze webshop of kom naar een van onze 70-tal winkels.