PME Legend Summer Deals

Gezien op TV: PME Legend Summer Deals! Kies een T-shirt, combineer het met een cargo short en ontvang € 20,- korting. Mix & match verschillende kleuren en stijlen en je bent helemaal klaar voor de zomer! Shop nu jouw PME Legend T-shirt en short samen voor €99,90 in onze winkels én online. Extra leuk is de PME Legend polo, nu voor de actieprijs van € 69.95 voor € 59.95.
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

PME Legend Summer Deals - gezien op TV

Heb jij de Summer Deals van PME Legend al gezien op TV? Kies een T-shirt of polo, combineer het met een cargo short en ontvang € 20,- korting. Mix & match verschillende kleuren en stijlen en je bent helemaal klaar voor de zomer! Shop nu jouw PME Legend T-shirt en short samen voor €99,90 in onze winkels én online.

Summer Deals: T-shirts, polo's & shorts

PME Legend staat bekend om jeans en casual kledingcollecties geïnspireerd op de luchtvaart. Elk seizoen selecteren wij de beste items van PME Legend. Ook deze zomer hebben wij de beste PME Legend items voor mannen in de collectie. Ontdek de collectie én summer deals van PME Legend in onze winkels of online.

PME Legend shoppen bij OPEN32

Kom langs in één van onze 70 OPEN winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies. Shop je liever online? Jouw PME Legend outfit wordt vanaf 132 euro gratis thuisbezorgd. Wil je eerst passen? Kies dan voor achteraf betalen met AfterPay.