Nu shoppen, is straks genieten

Nu shoppen, is straks genieten

Wij halen alles uit de kast om jouw winkelbezoek zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen. Plan nu een winkel-moment voor een perfecte jeans, feestelijke outfit of toch die lekkere winterse trui. 

Kun je niet naar de winkel komen? Shop dan online, wij staan 24/7 voor je klaar. Dan maken we er samen prachtige, maar ook veilige feestdagen van.

Come in, we’re OPEN.

Shop hier de collectie

Wees voorbereid, shop op tijd Wees voorbereid, shop op tijd

Wees voorbereid, shop op tijd

Nu de drukke feestmaanden voor de deur staan is het belangrijk om drukte te spreiden en om vroegtijdig jouw favoriete items te shoppen. Om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling op tijd bij je thuis kunnen bezorgen, adviseren we je om tijdig te bestellen. Ga je liever naar de winkel, dan raden we je aan om niet te lang te wachten met een bezoek aan één van onze 70 winkels Op die manier zorgen we voor voldoende spreiding en houden we het shoppen voor jou zo comfortabel en veilig mogelijk. Nu shoppen, is straks genieten!

Lees hier onze tips & tricks speciaal voor jou.

Onze winkels & openingstijden Onze winkels & openingstijden

Onze winkels & openingstijden

Onze winkels zijn OPEN en we staan klaar om je te verwelkomen! Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Met een 70-tal winkels in Nederland is er altijd een OPEN32 bij jou in de buurt. Vind hier een winkel bij jou in de buurt en de bijbehorende openingstijden.

Come in, we’re OPEN.

Personal shopping Personal shopping

Personal shopping

Vind je het lastig om een outfit te vinden die echt bij je past of mis je soms de juiste inspiratie? Wat extra advies kan soms best handig zijn. Speciaal voor jou staat bij OPEN32 jouw eigen personal shopper klaar voor één-op-één stylingadvies. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. Oók nu helpen we je met liefde, persoonlijke aandacht en geven wij je graag passend advies.

Reserveer nu je personal shopping afspraak.

Veilig winkelen Veilig winkelen

Veilig winkelen

Onze winkels zijn OPEN en we staan klaar om je te verwelkomen! In onze winkels doen wij er alles aan om shoppen veilig en zo prettig mogelijk te houden.

Lees hier hoe je veilig in onze winkels kunt shoppen.