Tommy Jeans Low Rise Skinny Sophie Jeans

3 producten
 • Hoge kwaliteit denim en Amerikaanse klassiekers met een modern randje zijn belangrijke kenmerken van Tommy Jeans, voorheen Hilfiger Denim. De Tommy Jeans Low Rise Skinny Sophie Jeans is een 5-pocket jeans met een aansluitende pasvorm en een comfortabele fit. Ga voor de Tommy Jeans Low Rise Skinny Sophie Jeans in een dirty, grijze of used wassing.

  • Tommy Jeans
   € 99,95 € 49,98
   Bekijk & shop

   Meerdere maten beschikbaar

  • Tommy Jeans
   € 99,95 € 49,98
   Bekijk & shop

   Meerdere maten beschikbaar

  • Tommy Jeans
   € 129,95 € 64,98
   Bekijk & shop

   Meerdere maten beschikbaar

  Low Rise Skinny Sophie Jeans van Tommy Jeans (Hilfiger Denim)

  De Tommy Jeans collectie is geïnspireerd door Amerikaanse klassiekers. In de Tommy Jeans collectie staan jeans centraal, zoals de Low Rise Skinny Sophie Jeans. Deze denims zijn van hoge kwaliteit. De Low Rise Skinny Sophie Jeans van Tommy Jeans is een bekende dames jeans met een perfect aansluitende pasvorm, voor een eigentijdse look.

  Low Rise Skinny Sophie Jeans: de perfecte pasvorm

  De Low Rise Skinny Sophie Jeans van Tommy Jeans heeft een perfecte pasvorm met een skinny fit en een mid-rise waist. De Low Rise Skinny Sophie Jeans is een 5-pocket jeans met een Tommy Jeans detail logo op de zak. De Sophie is nu verkrijgbaar in meerdere wassingen bij OPEN32 winkels en online. Vind nu jouw nieuwe Low Rise Skinny Sophie Jeans!

  Low Rise Skinny Sophie Jeans online bij OPEN32

  Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide Tommy Jeans collectie voor vrouwen. Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Low Rise Skinny Sophie Jeans van Tommy Jeans op open32.nl, een snelle levering, achteraf betalen en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.