Tommy Jeans Dynamic Stretch Jeans

1 producten

De Dynamic Stretch Jeans is de modernste versie van de 5-pocket jeans van Tommy Jeans, voorheen Hilfiger Denim. De Dynamic Stretch Jeans heeft een low-rise waist en een enorme elasticiteit. Deze elasticiteit is gecreëerd door de stretchy denim waar de jeans van gemaakt is. De jeans zorgt voor een geheel nieuwe kijk op denim jeans, waarin Tommy Jeans gebruik maakt van een geheel nieuwe stof zonder de originele look van denim te verliezen.

De Tommy Jeans Dynamic Stretch Jeans heeft een moderne uitstraling en is door zijn enorme stretch geschikt voor alle uitdagingen die je tegenkomt. De Dynamic Stretch Jeans is voorzien van unieke Tommy Jeans details. Bekijk nu de Dynamic Stretch Jeans collectie bij OPEN32!

  • Tommy Jeans
    € 129,95
    Bekijk & shop

    Meerdere maten beschikbaar

Dynamic Stretch Jeans van Tommy Jeans (Hilfiger Denim)

De Tommy Jeans collectie is geïnspireerd door Amerikaanse klassiekers. In de Tommy Jeans collectie staan jeans centraal, zoals de Dynamic Stretch Jeans. Deze denims zijn van hoge kwaliteit. De Dynamic Stretch Jeans van Tommy Jeans is een bekende jeans gemaakt van een stretchy denim, dat zorgt voor een ongeëvenaarde comfort en flexibiliteit.

Dynamic Stretch Jeans: de perfecte pasvorm

De Dynamic Stretch Jeans van Tommy Jeans heeft een perfecte pasvorm met een ongeëvenaarde comfort, doordat de jeans gemaakt zijn van een extreem stretchy denim! De Dynamic Stretch Jeans is een 5-pocket jeans met Tommy Jeans detail logo's. De Dynamic Stretch Jeans van Tommy Jeans zijn nu verkrijgbaar in meerdere wassingen. Scoor je nieuwe Dynamic Stretch Jeans bij OPEN32!

Dynamic Stretch Jeans online bij OPEN32

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide Tommy Jeans collectie voor vrouwen. Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Dynamic Stretch Jeans van Tommy Jeans op open32.nl, een snelle levering, achteraf betalen en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.