Silvercreek Amber Jeans

2 producten

Dit seizoen gaat Silvercreek back to its roots met een nieuwe 5-pocket jeans! Amber is een mid-rise, 5-pocket skinny jeans. De jeans sluit perfect aan bij de onderrug en zit ruim aan de voorkant.

Amber is een must have jeans voor elke vrouw en is verkrijgbaar is diverse kleuren zoals denim black, light used en vintage. Shop nu je favoriete Amber jeans!

 • Silvercreek
  € 99,95
  Bekijk & shop

  Meerdere maten beschikbaar

 • Silvercreek
  € 99,95
  Bekijk & shop

  Meerdere maten beschikbaar

Roots rediscovered: Amber Jeans 

Dit seizoen gaat Silvercreek back to its roots! De eerste denim jeans waren oorspronkelijk voor pioneers, artisans en mijnwerkers. Deze jeans hadden 5 zakken, waarvan één verstopte coin pocket. Dit zakje was gemaakt om je zilver veilig te bewaren. De hoge kwaliteit van de jeans maakte ze perfect voor ‘work-wear’. De geschiedenis van pioneers, mijnwerkers en artisans inspireert het high-end jeans merk Silvercreek vandaag de dag.

Get to know Amber! 

Amber is een mid-rise, 5-pocket skinny jeans. De klassieke Amerikaanse jeans heeft een perfecte waist: sluit perfect aan bij de onderrug en zit ruim aan de voorkant. Een speciale back yoke seam en zakken geven haar een elegante look. De jeans heeft een kanarie op de knopen en op een geweven label op de achterkant. Amber is een must have jeans voor elke vrouw en is verkrijgbaar is diverse kleuren zoals Denim Black, Grey, Rinsed en Vintage.

Amber Jeans online bij OPEN32 

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide jeanscollectie voor dames en heren. Kom naar een van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Silvercreek Amber Skinny Jeans online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 winkels.