Silvercreek presenteert

MOVE

Silvercreek Move is een collectie sportieve kleding waarbij functionele details zijn gecombineerd met draagcomfort. De collectie is gemaakt voor vrouwen en mannen waarbij het leven volop in beweging is. In ons huidige drukke bestaan wisselen we veel verschillende activiteiten af zowel thuis als buitenshuis en zijn we op zoek naar kleding die hierbij past. We zoeken naar comfort, we combineren sportief en casual en willen er altijd top uit zien.
 


Met de toevoeging van Silvercreek Move aan ons assortiment spelen we in op deze ontwikkeling waarbij we onze aandacht voor functionele details combineren met draagcomfort en een sportieve uitstraling. Silvercreek Move is een collectie van zachte sweat, sportieve tops gemaakt in een combinatie van stoffen met verschillende eigenschappen, superstretch running tights en lichtgewicht nylon track jackets en track pants in modische kleuren. 

 

Naast sportief te dragen zijn de stijlen van Silvercreek Move ook perfect te combineren met de Silvercreek en Silvercreek Premium collectie in een athleisure outfit. Het woord athleisure is afgeleid van de woorden athletic (athletisch, sportief) en leisure (vrije tijd): sportief gekleed in je vrije tijd. Athleisure is een combinatie van fashion en comfort, het komt er eigenlijk op neer dat je sportkleding ook gewoon casual kunt dragen.