Logo Sweaters

De trend die dit seizoen niet mag ontbreken, logo items! Laat je inspireren door de vele soorten logo sweaters in diverse fits van de beste merken als Levi's, Calvin Klein, Tommy Jeans, G-Star RAW en meer. Het zijn de eye-catchers van je outfit en makkelijk te combineren met een mooie jeans voor een casual look.
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Logo Sweaters collectie

De logomania trend uit de 90's is terug! Shop de logo items van de beste merken zoals Levi's, Tommy Jeans, Calvin Klein en Silvercreek. Laat je inspireren!

Logo Sweaters online bij OPEN32

De trend die dit seizoen niet mag ontbreken, logo items! Laat je inspireren door de vele soorten logo sweaters in diverse fits. Ga jij voor een slim fit logo Sweater van Tommy Jeans of kan jij de colorblock items van Levi's niet weerstaan? Het zijn de eye-catchers van je outfit en makkelijk te combineren met een mooie jeans voor een casual look.

Logo items online bestellen

Bij OPEN32 shop je veilig, snel en gemakkelijk logo Sweaters online. Altijd de nieuwste logo items van de beste merken, 7 dagen per week en 24 uur per dag online shoppen. Bovendien vinden wij service in onze winkels belangrijk en bieden wij daarom snelle levering, altijd 14 dagen bedenktijd en gratis retour in onze winkels. Wie je ook bent, wat je stijl ook is, voel je welkom bij OPEN32.