PME Legend Jeans

PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall, staat bekend om zijn stoere, draagbare en comfortabele jeans. Hiermee is PME Legend al jaren een populair merk onder de mannen. De PME Legend jeans collectie bij OPEN32 bevat jeans in verschillende fits en wassingen. Laat je online inspireren door het grote aanbod PME jeans en shop de bekende modellen zoals de PME Nightflight, Skymaster en de PME Legend Commander.
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

25 producten

PME Legend Jeans bij OPEN32

OPEN32 is dé multibrand fashionstore voor iedere jeans fan. Speciaal voor jou selecteren wij elk seizoen de beste denims van het merk PME Legend. Een jeans is de basis voor elke outfit. Of het nu gaat om een dag werken, een avond met vrienden, thuis op de bank of een andere gelegenheid, je jeans draag je overal! Kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies.

PME Legend spijkerbroeken bij OPEN32

PME Legend is een merk voor echte stoere mannen. PME Legend voorheen ook wel bekend als Pall Mall staat voor stevigheid en kwaliteit. De jeans van het Nederlandse merk PME Legend zijn al jaren erg populair. PME jeans staan bekend om de kwaliteit van de stoffen in combinatie met stoere details, typerend aan het merk. Het merk heeft een unieke stijl, waardoor het assortiment verschillende spijkerbroeken heeft voor casual gelegenheden, werk- en nette gelegenheden. Voor elke gelegenheid en voor alle Pall Mall liefhebbers is er een PME legend Jeans bij OPEN32.

PME-collectie bij OPEN32

Het vertrouwde model van PME de Commander is het wijdste model uit de collectie, Het model heeft een loose fit en zorgt voor veel draagcomfort. PME Curtis jeans is het nieuwste model van PME Legend. De jeans heeft een relaxed fit met een ruim bovenbeen. Daarnaast kun je ook de Skymaster jeans vinden in het assortiment. PME Legend Skymaster heeft een tapered fit, dit komt door extra stretch in de denimstof. PME Legend Skyhawk is een slim fit jeans met veel stretch voor een maximaal comfort en flexibiliteit. PME Legend Nightflight staat bekend als dé slim-fit broek van PME Legend. Nightflight is ideaal voor wanneer je wat smallere bovenbenen hebt. De uitgesproken Thailweel jeans heeft een skinny fit met meer ruimte op het bovenbeen. PME Legend Thailweel is een regular slim fit jeans gemaakt van stretch denim.

PME jeans online kopen

Shop je jouw favoriete PME-jeans liever online? Geen probleem, je nieuwe outfit wordt binnen 1 tot 4 werkdagen bij je thuisbezorgd. Wil je het artikel liever eerst passen voordat je betaalt? In onze webshop en alle fysieke OPEN32 winkels bieden wij gratis achteraf betalen voor bestellingen met AfterPay. Verzending is gratis vanaf 132 euro en bovendien ruil of retourneer je jouw bestelling altijd gratis in al onze winkels!