G-Star RAW

Bij G-Star RAW draait het om producten van topkwaliteit met een rauwe look. Het product staat bij Gstar altijd centraal, wat leidt tot innovatieve en unieke items zoals luxe jeans, ruwe en onbehandelde denim en een 3D denimsilhouet. Ook staat G-Star RAW bekend om de bijzondere samenwerkingen met onder andere Pharrrell Williams, Afrojack en Max Verstappen. De voorjaarscollectie van Gstar bestaat uit veel jeans maar ook T-shirts en sweaters. Bij OPEN32 vind je de beste items uit de G-Star RAW collectie voor dames en heren.
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 70 producten 70 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 70 producten 70 producten

G-Star RAW: moderne dames- en herenkleding van topkwaliteit

Het Nederlandse modemerk G-Star RAW werd in 1989 opgericht door Jos van Tilburg onder de naam Gap Star. Sinds de oprichting is de filosofie van het merk altijd ‘Just the Product’ geweest. Bij Gstar draait het om producten van topkwaliteit met een rauwe look. Het product staat bij Gstar altijd centraal, wat leidt tot innovatieve en unieke items zoals luxe jeans, ruwe en onbehandelde denim en een 3D denimsilhouet. Ook staat G-Star RAW bekend om de bijzondere samenwerkingen met onder andere Pharrrell Williams, Afrojack en Max Verstappen. Bij OPEN32 vind je de stoere, rauwe collectie met jeans, T-shirts en meer G-Star kleding voor dames en heren. Bij OPEN32 vind je de stoere, rauwe G-star collectie met jeans, T-shirts en meer voor dames en heren.

G-Star RAW jeans collectie

G-Star RAW is niet voor niks één van onze favoriete merken. De collectie is gebaseerd op vakmanschap en combineert street style met luxe. Bij OPEN32 vind je verschillende dames en heren jeans van G-Star RAW. Bijvoorbeeld de 3301 jeans, de Lynn Skinny jeansof de fijne D-Staq jeans. Een G-star spijkerbroek draagt comfortabel, is stoer en te herkennen aan de unieke merkdetails.

G-Star RAW kleding online bestellen

Bij OPEN32 vind je, in de winkels en online, een uitgebreide G-Star collectie. De unieke, stoere en comfortabele kleding van G-Star herken je uit duizenden. Geïnspireerd door industriële ontwerpen en met unieke technieken maakt G-Star ‘luxe denim voor op straat’. OPEN32 heeft voor jou een G-star broek, jas, overhemd en meer. Kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk styling- en maatadvies of shop jouw G-Star RAW kleding online bij OPEN32.