Denim Days dames

Dames

De Denim Days zijn van start gegaan! Shop dames jeans van de beste merken zoals Silvercreek en G-Star RAW, nu tijdelijk vanaf €59,95! Jeans verkrijgbaar in verschillende fits en wassingen. Jeans van de beste merken, tegen aannemelijke prijzen!

Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Denim Days voor dames

De Denim Days zijn weer van start gegaan! Iedere vrouw heeft een perfecte jeans nodig. Shop de beste denims bij OPEN32 nu tijdelijk vanaf 59,95! Speciaal voor jou zijn de beste jeans geselecteerd voor in de Denim Days van onze topmerken: Silvercreek, G-Star RAW en Tommy Jeans.

Denim Deals voor dames bij OPEN32

Tijdens de Denim Days hebben we ook fantastische Denim Deals voor dames. Voor iedere vrouw is er een perfecte jeans te vinden tegen een scherpe prijs. Laat je inspireren door de verschillende fits, wassingen, merken en stijlen. De uitgebreide Denim Deals collectie bestaat uit jeans met verschillende fits zoals skinny of cropped fits. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende wassingen zoals een dark grey, blue of used wassing van de merken Silvercreek en G-Star RAW. Kortom, alles is mogelijk met onze collectie aan jeans. Bij OPEN32 shop je de perfecte jeans nu tijdelijk vanaf 59,95 tijdens onze Denim Days.

Denim Days online

Tijdens de Denim Days staan wij online en in de winkels voor je klaar voor persoonlijke service, maatadvies en de laatste trends. Online shop je ook de nieuwste jeans uit de Denim Days actie. Bestel jouw favoriete jeans nu online en ontvang je nieuwe outfit binnen 1 tot 4 dagen thuis. In onze webshop en alle OPEN32 winkels bieden wij gratis achteraf betalen. Zo kun je jouw jeans eerst thuis passen voor je betaalt. Verzending is gratis vanaf 99,95 euro en bovendien ruil of retourneer je jouw bestelling altijd gratis in al onze winkels! Profiteer nu van de Denim Days en shop jouw favoriete jeans van een van onze topmerken.