Denim Take Away

De Denim take away is van start gegaan! Shop jeans van de beste merken nu vanaf €49,95. Ontdek het jeans aanbod van topmerken als PME Legend, Tommy Jeans, Silvercreek, G-Star RAW, Levi's en Cast Iron. De Denim take away jeans zijn verkrijgbaar in diverse fits en wassingen. Jeans van de beste merken tegen take away prijzen!

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

1 Filter(s)
Filters wissen
Huidige filters
  1. Merk G-Star RAW Verwijder dit artikel
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Denim take away

De Denim take away is weer van start gegaan! Shop de beste denims bij OPEN32 nu tijdelijk vanaf 49,95! Speciaal voor jou zijn de beste jeans geselecteerd voor in de Denim take away van onze topmerken: Silvercreek, G-Star RAW, Cast Iron, PME Legend, Tommy Jeans en Levi's.

Denim take away OPEN32

In de Denim take away is voor iedereen de perfecte jeans te vinden. Laat je inspireren door de verschillende fits, wassingen, merken en stijlen. Kies een fit die jou het beste past zoals voor de heren een tapered, straight of slim fit, of voor de dames een skinny of slim fit. Binnen de jeanscollectie hebben we keuze uit jeans met een verwassen, lichte of donkere wassing van de merken Silvercreek, G-Star RAW, Cast Iron, PME Legend, Tommy Jeans en Levi’s. Kortom, alles is mogelijk met onze collectie aan jeans. Een goede jeans is de beste basis voor iedere outfit en nu tijdelijk vanaf 49,95 in de Denim take away.

Denim take away online

Tijdens de Denim take away staan wij online en in de winkels voor je klaar voor persoonlijke advies. Liever online gebruik maken van de Denim take away actie? Shop dan online jouw favoriete jeans en je nieuwe outfit wordt binnen 1 tot 4 werkdagen thuisbezorgd. Wil je het artikel liever eerst passen voordat je betaalt? In onze webshop en alle OPEN32 winkels bieden wij gratis achteraf betalen voor bestellingen. Verzending is gratis vanaf 132 euro en bovendien ruil of retourneer je jouw bestelling altijd gratis in al onze winkels! Profiteer nu van de Denim take away en shop jouw favoriete jeans van een van onze topmerken.