Denim take away heren

De Denim take away is van start gegaan! Shop heren jeans van de beste merken zoals PME Legend, Silvercreek en Cast Iron nu tijdelijk vanaf €59,95! Jeans verkrijgbaar in verschillende fits en wassingen. Jeans van de beste merken, tegen take away prijzen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Denim take away heren

De Denim take away is weer van start gegaan! Shop de beste denims bij OPEN32 nu tijdelijk vanaf 59,95! Speciaal voor jou zijn de beste jeans geselecteerd voor in de Denim take away van onze topmerken: Silvercreek, Cast Iron en PME Legend.

Denim take away OPEN32

In de Denim take away is voor iedereen de perfecte jeans te vinden. Laat je inspireren door de verschillende fits, wassingen, merken en stijlen. Kies een fit die jou het beste past zoals een tapered of slim fit. Binnen de herencollectie jeans hebben we keuze uit jeans met een verwassen, lichte of donkere wassing van de merken PME Legend, Silvercreek en Cast Iron. Kortom, alles is mogelijk met onze collectie aan jeans. Een goede jeans is de beste basis voor iedere outfit en nu tijdelijk vanaf 59,95 in de Denim take away.

Denim take away online

Tijdens de Denim take away staan wij online en in de winkels voor je klaar om persoonlijk styling- en maatadvies te geven. Liever online gebruik maken van de Denim take away actie? Shop dan online jouw favoriete jeans en je nieuwe outfit wordt binnen 1 tot 4 werkdagen thuisbezorgd. Wil je het artikel liever eerst passen voordat je betaalt? In onze webshop en alle OPEN32 winkels bieden wij gratis achteraf betalen. Verzending is gratis vanaf 132 euro en bovendien ruil of retourneer je jouw bestelling altijd gratis in al onze winkels! Profiteer nu van de Denim take away en shop jouw favoriete jeans van een van onze topmerken.