ICHI Dames

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 66 producten 66 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 66 producten 66 producten

Het Scandinavische ICHI werd in 1999 opgericht als onderdeel van de Deense modegigant DK Company. Met ICHI, dat ‘nummer één’ betekent in het Japans, wil het merk vrouwen en meisjes inspireren zichzelf op de eerste plaats te zetten. ICHI’s mode is elegant, trendy én betaalbaar. De combinatie tussen vakmanschap en kwalitatieve materialen maakt dat de items van ICHI jarenlang mee gaan. Kies je voor ICHI, dan kies je voor modebewust en duurzaam.

ICHI kleding bij OPEN32

Ieder seizoen weet het Scandinavische modemerk weer te verrassen met unieke ontwerpen. ICHI volgt de seizoensgebonden trends, maar weet zich ook te onderscheiden van de massa. De dames collectie bevat naast must-have basics ook een ruime keuze kleurrijke en opvallende kleding items. Op zoek naar een mooie dames broek of een gave jumpsuit voor een speciale gelegenheid? Ook dan kun je bij ICHI terecht. Ontdek de leukste items uit de collectie van ICHI nu bij OPEN32.

ICHI Jurken: voor een elegante look

Voor veel vrouwen is een jurk het ideale kledingstuk. Een jurk is comfortabel, stijlvol en geschikt voor allerlei gelegenheden. Bij ICHI vind je een uitgebreide collectie jurken in verschillende kleuren, pasvormen en stijlen. Of je nu houdt van casual chic, graag een formele look creëert of een statement wil maken: in de collectie van ICHI vind je altijd een jurk die bij jou past. Denk aan little black dresses, bloemige zomerjurken en feestelijke jurken van fluweelachtige stoffen en mesh.

Shop jouw favoriete ICHI blazer online

Is het net te warm voor een jas? Is je outfit niet netjes genoeg? Of weet je niet wat je aan moet? Een blazer is altijd de oplossing. En dat weet ICHI als geen ander. In de collectie van ICHI vind je prachtige blazers die je eenvoudig combineert met jouw favoriete items en accessoires. Bijvoorbeeld op een jeans, een bijpassende ICHI pantalon of over een jurk. Draag er een paar mooie laarzen onder voor een formele look, of ga voor casual met je lievelings sneakers. Wat je stijl ook is, een blazer geeft jouw outfit de extra touch waar je naar op zoek bent. Vind jouw ICHI blazer bij OPEN32 en shop ‘m direct online.

Comfortabel en modieus: ICHI truien

Wie zegt dat elegantie en comfort niet samen gaan, heeft de truien van ICHI nog niet ontdekt. In de collectie vind je trendy sweaters en truien, die ook nog heerlijk zitten. Van effen modellen tot truien met streepjes en van wijde pullovers tot nauwsluitende coltruien. Stuk voor stuk met aandacht voor detail en fijne materialen. Ideaal voor de koude herfst- en winterdagen!

Voorbereid op elk seizoen met een jas van ICHI

Niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer. Daarom mag een jas niet in jouw garderobe ontbreken. Maar naast praktische redenen, is een jas ook een manier om je outfit een extra laag te geven. Bij ICHI vind je jassen in allerlei kleuren, stijlen en modellen. Van casual korte modellen tot warme gewatteerde jassen en lange parka’s. En voor die twijfelachtige dagen? Dan zijn de leren jacks, bodywarmers en bomberjacks van ICHI ideaal. Combineer ze met een sierlijke broek of een mooie stoere dames jeans voor een uitstraling die bij jou past.

ICHI kleding online kopen

Koop jouw ICHI kleding online of in een van onze 70-tal winkels. Hier staan onze stylisten voor je klaar om jou te helpen met persoonlijk advies. Wil je jouw items liever online bestellen en thuis passen? Dat kan natuurlijk ook! Bestellingen boven de €99,95 worden gratis verzonden. Daarnaast heb je bij OPEN32 altijd 14 dagen bedenktijd en kun je je items gratis ruilen en retourneren in één van onze 70 onze winkels. Ontdek de collectie dameskleding van ICHI bij OPEN32 en geef je garderobe een upgrade.