Freebird Dames

Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Freebird online bij OPEN32

Freebird is een fashion statement. Eén kledingstuk, dat zowel bij jouw mood van die dag áls bij de gelegenheid past. Van date night op vrijdag, tot de maandagochtend meeting op kantoor. Bepaal wie jij wilt zijn vandaag, morgen en de dagen daarop. Laat je snel verrassen door deze waanzinnige collectie bij OPEN32.

Freebird

Ontdek de speciale en unieke Freebird collectie: geïnspireerd door de moeiteloze stijl van les Parisiennes, creëert Freebird een elegante, vrouwelijke en toch edgy collectie om vrouwen in staat te stellen optimaal te leven. Als Freebird vrouw ben je een tikkeltje rebels, een lover maar soms ook een fighter en houdt je er niet van om in een hokje gestopt te worden. Eén ding is zeker: je geniet volop van het leven.

Freebird online kopen

De Freebird collectie shop je gemakkelijk en altijd veilig online via OPEN32.nl. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd bij je bestelling en als je iets wilt ruilen of retourneren, dan kan dit gratis in één van de ruim 70 OPEN32 winkels. Shop de Freebird collectie nu online en laat je inspireren!